Intern

Două-trei șuturi pe poartă în 90 de minute

Dacă tot n-am plecat din oraș în această mini-vacanță, seara de duminică a fost rezervată special pentru meciul FCSB-CFR.

Sincer regret că m-am uitat la un meci atât de plictisitor, atât de lipsit de frumusețe și atât de întrerupt, dar iată că s-a terminat a 4-a oară consecutiv 1-1.

O să vă descriu în cele ce urmează rezumatul acestei partide „fabuloase”.

Tactica CFR-ului

Tactica lor a fost simplă de la început…intrări dure, fault-uri peste fault-uri, trageri de timp și speranța că obțin un penalty sau o lovitură liberă mai bună. N-a fost nici penalty nici lovitură fixă, a fost un gol frumos marcat de Djokovic venit dintr-o fază care nu anunța nimic.

vlad2159-01

Dică iar nu știe să facă schimbări

Dacă FCSB va câștiga campionatul ăsta și-l va câștiga, tot meritul ar trebui să fie îndreptat asupra echipei, cea care a jucat un sezon întreg fără antrenor.

Să fim clar înțeleși Dică e zero barat…după golul lui Djokovic l-am văzut cu toții pe Gigi Becali cum a intrat furios în încăperea de la lojă unde probabil a comandat intrarea lui Florinel Coman.

819884-alx4285-sulley-muniru-spate-salut-nicolae-dica-rade-ride

De ce spun că nu știe să facă Dică schimbări? Pentru că el nu știe să facă nici echipa…nu ai cum să-l scoți pe Gnohere care se bate cu fundașii CFR-ului și să-l lași pe Florin Tănase pe care-l bate vântul și „bomboana de pe colivă”…intră și Florinel Coman alt fotbalist puternic pe care studenții la medicină cred că pot să studieze oasele la fizicul său.

Prea multe întreruperi, prea urât

S-a văzut clar că FCSB are jucătorii mai buni, din păcate nu sunt folosiți cum trebuie, Petrescu în schimb își mutilează echipa la maxim și urâțește fotbalul dar măcar el își cunoaște limitele.

Finalul meciului i-a surprins pe Clujeni într-o defensivă maximă, Alibec găsește o pasă bună pentru Planic, care a reușit să înscrie primul gol pentru FCSB de la venirea lui, iar pe calea aceasta chiar vreau să-l felicit pentru că este un jucător constant care ajută mult echipa.

Totuși să mă lămurească și pe mine cineva de ce este așa de nemulțumit Petrescu în timpul meciurilor? Am văzut două faze decise corect de arbitru care nici nu influențau jocul la care Petrescu a reacționat foarte violent…ce vrea să demonstreze? Nu știu, rămâne un mister pentru mine.

Concluzii

Cum deja trecem la concluzii ? La 2-3 șuturi pe poartă în 90 de minute mă mir că am reușit să scriu atât. Groaznic meciul.

Off-topic: Frumoasă coregrafia galeriei PRA de la FCSB

Întrebarea mea este următoarea: De ce ne mirăm că ne „demolează” toți când jucăm în Europa ? Prin această abordare a meciurilor nu vom reuși niciodată să emitem pretenții

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: