Serie A

Cu o mână pe trofeu și cu cealaltă pe Instagram. Jucătorii lui Juventus au umplut rețelele de socializare după victoria cu Inter

Mai mult de jumătate din persoanele pe care le urmăresc pe Instagram sunt din lumea fotbalului sau pagini cu și despre ”sportul rege”. De la Juventus îi urmăresc doar pe Dybala și Buffon, iar amândoi au ținut să posteze pe Instagram o fotografie, pentru a rămâne cu amintirea triumfului spectaculos din Derby d’Italia.

De curiozitate, am mai căutat câteva nume din lotul campioanei Italiei, și, surpriză. Posturi peste posturi, iar aproape toate(dacă nu chiar toate) cu hashtag-ul #finoallafine, adică ”până la sfârșit”. Mă face să cred că elevii lui Massimiliano Allegri se cred deja campioni după victoria de pe San Siro, sau dacă nu, sunt conștienți ce pas important au făcut spre al șaptelea titlu de campioană la rând.

Juventus mai are un singur meci ”tare” până la sfârșitul sezonului, în deplasare, împotriva celor de la AS Roma. Dacă pleacă de pe Olimpico cu cele trei puncte, mai mult ca sigur că Higuain&Co. pot deschide șampania.

Vă las cu câteva postări de pe rețelele de socializare ale bianconerilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: