Serie A

Drama puștiului care trebuia să uimească Europa

În urmă cu 3 ani se afla în lotul lui AC Milan și era declarat unul dintre puștii care vor uimi Europa și care vor cuceri trofee după trofeee cu milanezii. Hachim Mastour este numele lui, pentru cine și-l mai amintește, din păcate cariera lui a luat o turnură destul de dramatică.

hachim-mastour-1418304625-3907

Tânărul marocan era anunțat drept urmașul lui Kaka la AC Milan, iar el părea la un moment dat că va deveni om de bază în echipa „diavolilor”. De-a lungul anilor, MAstour a fost împrumutat la diverse cluburi, printre care MAlaga, PEC Zwolle și Lamia din Grecia, dar nu a putut să se impună și a jucat puține meciuri fără să marcheze vreun gol.

Hachim-Mastour

Ca la mulți alți fotbaliști, la el nu a fost o problemă de talent, ci a fost o problemă de atitudine. Comportamentul mult prea tupeist l-a tras în jos pe Hachim, care a ajuns să semneze cu Reggina, o formație din Liga a III-a italiană.

9yzw62hvkzt31

De altfel, el s-a întors în locul unde s-a născut și speră că va mai avea vreodată șansa să joace pentru un club important într-un campionat de top al Europei și să se ridice la nivelul așteptărilor și predicțiilor tuturor specialiștilor, care îl vedeau un mare talent.

  • 21 de ani a împlinit Hachim Mastour pe 15 iunie
  • nu mai are cotă de piață, dar cel mai mult a avut 500.000 de euro

Îți recomand articolul despre starul NBA care de la o avere de 16 milioane de dolari a ajuns la cerșit pe străzi.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

%d blogeri au apreciat: