Special

De la avere de 16 milioane de dolari la cerșit pe străzi

Această poveste nu este una obișnuită, deoarece știți că pe Primul 11 prezint povești de succes, cu sportivi care au pornit de jos și care au ajuns în top.

De această dată vă ofer o poveste cu un fost jucător de baschet care deși acumulase o avere de 16.000.000 de dolari, a ajuns să cerșească pe străzi.

De la avere de 16 milioane de euro la cerșit pe străzi. Sursă foto: tmz.com
De la avere de 16 milioane de euro la cerșit pe străzi. Sursă foto: tmz.com

Cerșetor după ce și-a pierdut averea de 16 milioane de dolari

Delonte West a jucat pentru formații precum Boston Celtics sau Dallas Mavericks, ajuns la 37 de ani, baschetbalistul suferă de tulburarea bipolară de care suferă încă din 2008, el fiind considerat un jucător pormițător în tinerețe.

Delonte West a debutat pentru Boston Celtics în 2004 și s-a retras din baschet în 2015, iar pe parcursul celor nouă ani de carieră, el a reușit să adune o sumă destul de consistentă de bani, și anume 16.000.000 de dolari.

Totuși, suma de bani nu i-a fost de ajuns, inexplicabil, dar adevărat, iar în mai puțin de 5 ani de când s-a retras din baschet a ajuns să cerșească pe străzi.

Delonte West. Sursă foto: nba.com
Delonte West. Sursă foto: nba.com

Fotografiat cerșind pe străzi

El a fost fotografiat pe o stradă din Dallas, după ce în ianuarie a apărut pe internet și un videoclip violent, în care West era bătut pe o stradă din Washington.

Fotografia apărută recent pe Twitte, iar fostul baschetbalist e îmbrăcat precum un om al străzii și ține o bucată de carton în mâini, cerșind.

Delonte West. Sursă foto: Twitter.com
Delonte West. Sursă foto: Twitter.com

Îți recomand articolul despre viața lui Lorenzo Insigne.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: