Special

Dries Mertens, impresionat mereu de Mihăiță Neșu

Dries Mertens, atacantul lui Napoli, îl vizitează periodic pe Mihăiță Neșu, atât cât îi permite timpul, el fiind implicat în multe competiții an de an și a rămas impresionat de munca depusă de fostul internațional român.

Neșu îl impresionează mereu pe Mertens

Dries Mertens, atacantul lui Napoli, a rămas impresionat de gestul pe care Mihăiță Neșu îl face și a vorbit și despre România: „Am mers în România că să văd cu proprii mei ochi.

Îmi aduc aminte de energia pe care am simțit-o acolo. Dacă îi vedeți pe acei copii atât de curajos și staff-ul prietenos…

Totul este foarte plăcut. Strâng bani pentru un centru nou, care va fi de trei ori mai mare. Nu este ușor deoarece e multă sărăcie în România”.

„Din acest motiv este cu atât mai important ce face Mihai, pentru că sunt mulți copii care au nevoie de terapie deoarece nu și-o permit. Mi-ar plăcea să merg mai des în România, dar din păcate nu am timp”, a mai spus Dries Mertens.

Dries Mertens, pe vremea când juca la PSV. Sursă foto: gsp.ro
Dries Mertens, pe vremea când juca la PSV. Sursă foto: gsp.ro

„Nu cred că puteam să fac asta dacă eram în locul lui”

„Sunt încântat să îl văd fericit pe Mihai acum. Admir din plin felul în care a reușit să transforme acel accident teribil în ceva pozitiv. Nu cred că aș fi putut face asta dacă eram în locul lui”, a mai spus Dries Mertens.

În încheierea articolului vreau să îi urez și eu, poate cumva ajunge mesajul la el, multă sănătate lui Mihăiță Neșu, pe care îl respect enorm, iar Dries Mertens deși e cel mai bun marcator din istoria lui Napoli și are averi impresionante, nu a uitat să fie, ceea ce e o raritate în zilele noastre.

Vă spun sincer, am scris articolul acesta cu multă bucurie în suflet. Aveți grijă de voi! 😊

Îți recomand articolul despre prima reacție a lui Robert Lewandowski în legătură cu Balonul de Aur.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: