Serie A

După Juventus, un alt club din Serie A își schimbă numele în FIFA 21

Konami a dat încă o lovitură pentru EA Sports, iar după ce anul trecut, în FIFA 20, Juventus a devenit „Piemonte Calcio”, acum, AS Roma va deveni „FC Roma”.

Încă un club din Serie A își schimbă numele în jocul FIFA

AS Roma a semnat un parteneriat cu Konami, iar formația din Serie A va fi disponibilă în integritate în noul PES, în timp ce în FIFA, AS Roma va deveni „FC Roma”.

Este încă o lovitură dată de Konami în fața celor de la EA Sports, după ce anul trecut Juventus a devenit „Piemonte Calcio”, spre suprinderea tuturor fanilor jocului.

„AS Roma va fi de acum Roma FC, echipa va avea un kit și un ecuson personalizat pentru modurile Kick-Off, Career Mode, FIFA Ultimate Team și VOLTA FOOTBALL.

Roma FC va juca pe stadionul „Stadion Olympik”, jucătorii vor fi autentici și reali ca la AS Roma. Chimia jucătorilor din cadrul echipei nu va fi afectată de aceste schimbări.

Am dori să le mulțumim tuturor de la AS Roma pentru toți anii de colaborare în calitate de partener oficial al jocului”, a fost comunicatul celor de la EA.

Așadar, în urma parteneriatului de exclusivitate semnat de AS Roma cu PES, în FIFA 21 nu va exista nici logo-ul, nici numele, nici echipamentul.

Îți recomand articolul despre Dani Carvajal care ascultă muzică românească.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: