La Liga

Messi se înclină în fața carierei lui Casillas: „Ești extraordinar!”

Iker Casilas și-a anunțat retragerea din fotbal la sfârșitul unui sezon în care FC Porto, echipa sa, a câștigat titlul în Portugalia.

Chiar dacă „San Iker” nu a jucat niciun meci în sezonul recent încheiat din cauza problemelor de sănătate, portarul spaniol a rămas în lotul echipei, ca semn de recunoștință pentru cariera sa.

Lionel Messi și Iker Casillas. Sursă foto: goal.com
Lionel Messi și Iker Casillas. Sursă foto: goal.com

Messi se înclină în fața lui Casillas

Lionel Messi a ținut să-l felicite pe Iker Casillas pentru cariera fantastică pe care a avut-o și a vorbit despre rivalitatea pozitivă pe care a avut-o cu fostul portar al lui Real Madrid, Porto și al naționalei Spaniei.

Iker s-a retras din fotbal, dar a intrat în istoria fotbalului pentru totdeauna. Nu numai pentru partidele făcute în La Liga, dar și pentru că a reușit să câștige tot la nivelul echipei naționale.

Ești un portar spectaculor și a fost foarte dificil să te am ca adversar. Dar, cred că pentru amândoi a fost o rivalitate frumoasă, care ne-a obligat de fiecare dată să ne întrecem pe noi înșine la fiecare meci, peste tot pe unde ne-am înfruntat”, a mai spus Lionel Messi.

Portarii cu cele mai multe clean sheet-uri din secolul 21

Locul unu este ocupat de nimeni altul decât Iker Casillas, legendarul portar spaniol, care a jucat de-a lungul anilor pentru Real Madrid și FC Porto are nu mai puțin de 439 de meciuri fără gol primit.

La distanță de 19 partide, Gianluigi Buffon îi amenință poziția lui „San Iker”, cu 420 de clean sheet-uri. Restul articolului îl găsiți aici.

Îți recomand articolul despre Dani Carvajal care ascultă muzică românească.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: