Intern

Edi Iordănescu îndeamnă la calm după victoria cu Dinamo

Edi Iordănescu a vorbit după victoria imensă cu Dinamo, tehnicianul FCSB-ului îndemnând la calm.

Edi Iordănescu îndeamnă la calm după victoria cu Dinamo

Edi Iordănescu a vorbit după victoria cu Dinamo, însă îi îndeamnă la calm pe jucători și pe fani, spunând că este doar un pas înainte pentru ceea ce și-a propus:

Ne-am gândit să pregătim jocul cât mai bine, mă bucură atitudinea echipei. Trebuie să regăsim spiritul, asta nu se poate întâmpla decât cu ajutorul suporterilor, dar trebuie să ne ajute și rezultatele. Pentru mine e important să accelerăm procesul, sunt multe puncte de recuperat. S-au pierdut multe puncte, nu prea ne permitem pași greșiți. 

Au fost foarte multe elemente potrivite. Rezultatul intră în istorie, băieții au scris o pagină frumoasă din istoria acestui derby. Am căutat încă de la început să avem mingea, în prima parte din prima repriză am fost atenți, apoi am marcat și ne-am descătușat. 

O seară frumoasă, un nou început, nu e ușor după ce iei 4 goluri la Cluj să marchezi 6 cu Dinamo. Încercăm din acest joc să construim o fundație pentru ce urmează, pentru atitudinea din jocurile viitoare, entuziasmul nostru”, a mai spus Edi Iordănescu.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: