Intern

Elvir Koljic: „Sper să-i iau locul lui Dzeko!”

Elvir Koljic a vorbit într-un interviu pentru site-ul Craiovei, în care povestea care sunt așteptările lui de la el în prezent, dar și în viitor.

Printre răspunsuri, Elvir Koljic a recunoscut că și-ar dori să-l înlocuiască pe Edin Dzeko la naționala Bosniei, pentru momentul în care atacantul lui Inter Milano se va retrage din fotbal.

Elvir Koljic speră să-l înlocuiască pe Edin Dzeko

„Ştiu că vreţi să mă vedeţi toţi ca înainte, şi eu vreau. Dar e greu, nu pot să fiu chiar 100% după aproape 10 luni fără fotbal. Eu de simţit mă simt foarte bine, însă am nevoie de puţin mai mult timp ca să revin la forma maximă.

Le mulţumesc mult suporterilor pentru că i‑am simţit foarte aproape când mi‑a fost greu, în perioadele de accidentări, în special la ultima. Au fost foarte implicaţi, mereu s‑au interesat de starea mea şi asta a însemnat foarte mult pentru mine.

Preferaţii mei sunt Dzeko, Ibrahimovic şi Ronaldo cel gras. Nu ştiu cât de mult mă compar cu ei, dar cred că un vârf de atac perfect trebuie să aibă puţin din fiecare.

Dzeko e un fotbalist extraordinar, dar şi un om extraordinar, am ajuns să‑l cunosc bine la Naţională. Legat de ce se va întâmpla când se va retrage, da, eu sper să îi pot lua locul, dar mai e mult până acolo. Înainte de asta trebuie să joc mult mai bine la Universitatea”, a mai spus Elvir Koljic.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: