Intern

Edi Iordănescu o laudă pe FCSB

Edi Iordănescu a vorbit despre începutul bun de sezon făcut de FCSB în Liga 1 și îi laudă pe elevii lui Toni Petrea, despre care spune că sunt capabili de performanțe mult mai mari.

Laudele lui Edi Iordănescu pentru FCSB

„Mereu am avut o slăbiciune pentru jucătorii tineri și foarte tineri. FCSB-ul are foarte mulți jucători tineri extrem de talentați și cei doi sunt unii dintre ei (n.r. – Man și Coman). Dacă acești jucători s-ar fi născut probabil în Croația sau în Austria, sau în Elveția, ar fi avut automat și cote mai mari.

Este adevărat că FCSB arată o altă față, o altă energie, un alt entuziasm și eu mi-aș dori, pentru fotbalul românesc, să avem cât mai multe echipe angrenate în lupta asta pentru podium și pentru titlu. Mi-aș dori să fie o luptă dusă cât mai mult și, de ce nu, să avem cum am avut anul trecut: o finală de titlu.

Eu am un singur regret, din toată situația asta: faptul că suporterii roș-albaștrilor s-au împărțit. Este singurul regret major pe care îl am, crescut fiind în curtea respectivă (n.r. – Ghencea)”, a spus Edi Iordănescu pentru as.ro.

Îți recomand articolul despre imaginile spectaculoase de pe noul stadion Ghencea.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: