Intern

Emil Săndoi, pesimist după ce a văzut adversarii naționalei de tineret la Euro 2023: „Nu suntem o echipă mare”

Emil Săndoi este pesimist după ce a văzut adversarii României U21 din grupa de la EURO 2023, explicând ce va face în perioada următoare.

Emil Săndoi, pesimist după ce a văzut adversarii naționalei de tineret

Emil Săndoi este pesimist după ce a văzut adversarii României U21 de la EURO 2023: „O să facem tot posibilul să reușim să ne îndeplinim obiectivul. Înainte de meciul cu Spania, jucătorii au venit în niște etape, deci am apucat doar antrenamentul cu toată echipa să-l facem cu o zi înainte de meci.

La vremea respectivă, m-am gândit să păstrez sistemul, pe care l-au avut în perioada de pregătire, adică un 4-2-3-1, 4-3-3 și un 4-4-2.

Gândindu-mă că jucam cu Spania și vedeam pe unde evoluează jucătorii lor, mă gândisem să schimb sistemul”.

„Nu spun că suntem o echipă mică, dar nu suntem nici una mare, noi încercăm acum să dezvoltăm jucătorii tineri și să îi promovăm la echipa mare, până la urmă ăsta e scopul.

Nu, nu suntem mici, pot să spun că nu suntem mari. Eu ca antrenor nu pot să spun că suntem mici. Ce mesaj aş transmite? Niciodată nu pot spune asta.

Mă ajută regula U21. Nu am spus niciodată că regula nu e bună, am spus doar că nu mi s-ar fi părut o idee bună să avem doi jucători U21 în campionat”, a mai spus Emil Săndoi, la TV OrangeSport.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre scrisă de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: