Special

Este Son cel mai bun jucător asiatic din istorie

Noua senzație din Premier League, mașinăria de goluri a lui Tottenham s-a făcut cunoscut în toată lumea, în urma evoluțiilor sale încântătoare.

De amintit e și faptul că Son are un început de sezon grozav, cu 7 goluri și 3 pase de gol în 6 meciuri pentru Tottenham.

E Son cel mai bun fotbalist asiatic din istorie?

De-a lungul timpului, au fost mulți fotbaliști asiatici foarte buni, precum Park Ji-Sung. Eroul lui Spurs din ultimele sezoane îl face uitat pe Ji-Sung Park, fostul jucător de la Manchester United.

Park Ji-Sung a fost un jucător incredibil, dar la United mereu a fost în umbra lui Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney sau Paul Scholes.

În schimb, Son este jucătorul care îi face uitată absența lui Harry Kane, atunci când acesta nu poate fi pe teren, și care a reușit să se remarce mult mai mult decât Dele Alli.

Copilăria lui Son a fost dură, se antrena zi de zi câte 10 ore. Tatăl său îl punea să exerseze timp de 3 ore fără pauză, șuturile cu ambele picioare.

Acesta povestea într-un interviu că la sfârșitul zilei, când închidea ochii, vedea o minge de fotbal și un teren roșu.

Mauricio Pochettino a fost încântat de jucătorul pe care l-a antrenat o perioadă bună de timp și a spus despre acesta că va fi următorul superstar din lumea fotbalului, pe urmele lui Messi și Cristiano Ronaldo.

Pentru a deveni cu adevărat un superstar, Son va trebui să câștige trofee. În prezent, acesta are în palmares doar un trofeu câștigat la Jocurile Asiei din această toamnă.

Rămâne de văzut dacă va reuși să cucerească un trofeu cu Spurs în acest an.

Îți recomand articolul despre reacția lui Mutu după ce Stoichiță l-a înjurat.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: