Serie A

„Eu aleg doar cu inima!”

UPDATE, 17 septembrie, ora 10:48 / Mai țineți minte articolul de anul trecut în care scriam despre motivul superb pentru care Nainggolan a ales să meargă la Cagliari?

Ei bine, gestul său a fost răsplătit, iar soția sa Claudia a învins cancerul, anunțul fiind făcut de presa italiană și de ea pe Instagram.

Iată că există un final fericit în viața lui Radja Nainggolan. ❤

Claudia și Radja Nainggolan. Sursă foto: goal.com
Claudia și Radja Nainggolan. Sursă foto: goal.com

View this post on Instagram

Grazie 🙏🏻 grazie e ancora grazie a chi in questo fantastico anno di 💩, tra una chemio e l’altra, ha creduto in me! A chi mi ha regalato momenti di puro svago ma soprattutto a chi mi ha insegnata a credere in me stessa! A te @alexcontu77 🎧che hai avuto la pazienza di insegnarmi a suonare 🎼 anche quando le medicine mi stavano frullando il cervello 🧠 e non mi ricordavo nemmeno cosa mi avessi spiegato 1️⃣ minuto prima. Grazie perché non è facile passare delle ore con una persona “malata” scontrosa e con 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ pensieri x la testa. A te @alessandra1009 🥊che mi hai presa che pesavo mezzo grammo e mi rompevo al primo colpo, mi hai resa piu forte 🏋🏻‍♀️ e non solo fisicamente..E se c’e l’ho fatta, il merito è anche vostro! Siete dei grandi!!! 👏🏼 auguro a tutti di affrontare la vita con la stessa forza 💪🏻 che queste 2 persone speciali mi hanno tirato fuori !!! #fuckcancer #cancersurvivor #🎗 #djset #house #boxe #housemusiclovers #pioneerdj @accademiapugilisticasardegna #lifelessons ➡️ #🖕🏻 #achicevolemale

A post shared by ☆✨ℂℒᎯUⅅℐᎯ✨ᗩY 🅢 ᕼᗩ✨✰☆☆✰☆☆✰☆☆ (@claudia_lai_82) on


Radja Nainggolan se va întoarce la Cagliari în această vară, anunță SkySports.it. În ciuda intereselor din partea celor de la Fiorentina și Sampdoria, se pare că belgianul a ales Cagliari, echipă la care a mai evoluat între 2010-2014.

Inter bătuse palma cu Fiorentina

Inter deja căzuse de acord cu Fiorentina pentru un transfer, dar belgianul a refuzat și s-ar fi înțeles deja cu Cagliari.

Belgianul a creat mai multe probleme la Inter, astfel încât Antonio Conte nu și-l dorește în echipă.

Chiar dacă Nainggolan este un jucător conflictual, el a demonstrat de multe ori că acest impediment nu îi afectează fotbalul prestat.

Într-un inerviu acordat mai demult, belgianul declara că orice ar face în viață, el va alege doar cu inima:

„Eu aleg doar cu inima! Mă interesează și partea financiară, dar atunci când îmi aleg clubul pentru care voi juca, inima îmi trasează direcția pe care să o urmez.”

Se pare că tot inima îi va dicta și de această dată, el refuzând Fiorentina și Sampdoria pentru a merge la clubul care l-a lansat în fotbalul profesionist și anume Cagliari. Motivul principal al alegerii sale este soția sa Claudia, care este din Cagliari și care suferă de cancer. Fotbalistul și-a dorit ca nevasta sa să fie aproape de familia ei din Cagliari în aceste momente grele.

Mama mijlocașului a murit în 2010 tot din cauza canecerului, acesta dedicându-i mai multe tatuaje persoanei pe care a iubit-o cel mai mult.

A jucat pentru Cagliari timp de 4 sezoane, după care a fost transferat de AS Roma pentru 15 m. de euro.

În sezonul trecut, belgianul a jucat 36 de meciuri pentru Inter și a înscris 7 goluri, oferind 3 pase decisive.

Îți recomand articolul despre fotbalistul care vrea normalitate.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: