Intern

„FCSB e candidată clar la titlu!”

Laszlo Balint, antrenorul de la UTA, a vorbit înaintea meciului cu FCSB și și-a lăudat adversarii, despre care spune că sunt clar candidați la câștigarea campionatului.

Laudele lui Laszlo Balint la adresa FCSB-ului

„Indiferent de cine va juca, FCSB are un stil de joc foarte bine definit, are principii clare și jucători de calitate, care pot suplini absența oricui. Este adevărat că Man și Tănase sunt principalii marcatori și dacă vor evolua cu siguranță vor aduce un plus pentru FCSB.

Au un mod simplu și rapid de a ajunge la poarta adversă, au o forță ofensivă de invidiat, dar sunt bine puși la punct și pe plan defensiv. Este clar că e o echipă foarte valoroasă, cea mai în formă din Liga 1. La cum arată clasamentul și jocul lor, cei de la FCSB sunt favoriți la titlu și chiar la câștigarea Cupei.

Îl respect foarte mult pe domnul Becali, este unul dintre oamenii care au investit banii lor în fotbal. Este unul dintre oamenii care au reușit să facă performanță ca patron de echipă de fotbal din România, dar nu am nicio relație cu dânsul”, a declarat Balint.

Îți recomand articolul despre fundașul pe care Barcelona îl vrea de la Arsenal.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: