Intern

FCSB propune un jucător la naționala României: „Ne poate rezolva problemele la mijlocul terenului!”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a propus un jucător la naționala mare a României, care poate rezolva problemele la mijlocul terenului.

FCSB propune un jucător la naționala României

Mihai Stoica l-a propus pe Adrian Șut la naționala mare a României, fiind de părere că mijlocașul defensiv al FCSB-ului poate să rezolve problemele „tricolorilor” și l-a comparat cu Joshua Kimmich, mijlocașul lui Bayern Munchen:

„Cifrele lui Șut sunt extraordinare, sunt demne de Kimmich de la Bayern Munchen. Plus de asta nu știu dacă a făcut tot ce trebuie pentru a juca la naționala mare, dar cred că ar fi o variantă bună, pentru că joacă pe un post unde noi avem mari probleme. Adică noi jucăm cu optari închizători, deci el poate rezolva această problemă”.

Mihai Stoica a continuat și a vorbit și despre evoluțiile bune ale lui Iulian Cristea și Deian Sorescu din defensivă: „Vreau să subliniez că Iulian Cristea, care n-a mai jucat din iunie, a revenit pe un teren greu, pe o vremea dură și împotriva celui mai dur adversar și a făcut-o foarte bine.

A avut crampe din minutul 68, a tras de el și după nu a mai putut, dar e bine. O să se antreneze normal și probabil va juca duminică”.

„Mi-a plăcut și m-am bucurat pentru Deian, care a făcut un meci bun și a avut un adversar foarte greu pe Krasniqi. E greu să fac o comparație între un jucător de câmp și un portar, dar Edjouma și Târnovanu au făcut un meci senzațional, la fel și Tamm.

Dar îl aleg pe Edjouma, pentru că el a marcat golul victoriei”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: