Special

Fotbaliști care au făcut închisoare

În general, fotbaliștii sunt reale modele pentru copii și tineri, iar ei trebuie să inspire.

Mulți dintre jucătorii buni ajung la un nivel salarial peste medie, ceea ce le conferă un trai mult mai bun și o viață lipsită de griji din punct de vedere financiar.

Totuși, sunt câteva cazuri în care jucătorii au încălcat legea, deși aveau lumea la picioare, iar soarta lor a luat o turnură neașteptată, devenind din idoli ai tribunelor, doar niște umbre a ceea ce au fost cândva.

Fotbaliști care au intrat la închisoare

George Best, unul dintre cei mai faimoși jucători din istorie ai lui Manchester United și ai Irlandei de Nord, a avut probleme cu justiția, deși era idol al tribunelor pe „Old Trafford”.

„Băiatul din Belfast”, cum era poreclit George Best, a fost închis trei luni, pentru că a fost prins beat la volan și pentru că a bruscat un ofițer al legii. Pedeapsa a fost cu atât mai dură pentru George Best, cu cât și-a petrecut Crăciunul și Revelionul în pușcărie.

Ronaldinho este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, dar chiar și așa, „dințosul” nu a scăpat nepedepsit după ce a intrat în Paraguay cu un pașaport fals.

Povestea lui a răsunat în presa din întreaga lume, iar în cele din urmă a fost lăsat să plece, dar să nu uităm că și-a petrecut ziua de naștere în închisoare, departe de familia sa.

Fotbaliști care au făcut închisoare. Sursă foto: youtube.com. Sursă foto: goal.com
Fotbaliști care au făcut închisoare. Sursă foto: youtube.com. Sursă foto: goal.com

Un fost fotbalist de la Gaz Metan Mediaș

Jordan Robertson, fotbalist englez care a evoluat și în România pentru Gaz Metan Mediaș, are o poveste tragică, petrecută în anul 2008. Englezul a accidentat mortal o persoană în timp ce se afla la volanul unui automobil de lux.

Chiar pe data de 25 decembrie a aceluiași an avea să fie arestat, iar după un proces lung, Robertson a primit o condamnare de doi ani și opt luni de închisoare cu executare. A stat închis 11 luni, fiind eliberat condiționat.

Alexandr Kokorin și Pavel Mamaev, doi fotbaliști cunoscuți, ambii foști internaționali ruși, au fost condamnați la închisoare de o instanță din Moscova.

Cei doi fotbaliști au fost condamnați la închisoare, în urma unei răfuieli cu niște oficiali ruși. Kokorin l-a lovit de trei ori cu scaunul pe Denis Pak, un oficial al Ministerului Industriei şi Comerţului, care i-a atras atenția cu privire la comportamentul său.

Pavel Mamaev și ALeksandr Kokorin. Sursă foto: goal.com
Pavel Mamaev și ALeksandr Kokorin. Sursă foto: goal.com

Jermaine Pennant, fostul fotbalist al lui Arsenal și Liverpool a fost implicat în mai multe acte violente, din cauza problemelor cu alcoolul. A fost închis timp de trei luni în 2005, pentru că a fost prins beat la volan.â

Când a fost întrebat de polițiști cum îl cheamă, acesta le-a răspuns Ashley Cole, fostul său coleg de la Arsenal. Atunci, Cole s-a supărat pe el și a avut nevoie de câțiva ani pentru a trece peste episod.

Îți recomand articolul despre cine e Floriana, viitoarea adversară a CFR-ului.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: