Special

Fotbaliști care au mers la baie în timpul meciului

Se întâmplă uneori să ai nevoie să mergi la baie în unele momente în care nu ai vrea să simți chemarea naturii, dar nu ai ce face. 😂

La fel se mai întâmplă și cu fotbaliștii, care simt nevoia să meargă la baie chiar în timpul meciului, iar pentru asta Primul11 vă arată în cele ce urmează niște momente devenite celebre cu fotbaliști care au mers la baie în timpul meciului.

Fotbaliștii care au avut nevoie să meargă la baie în timpul meciului

Cel mai recent moment, care s-a viralizat peste tot pe internet, a fost cel în care Eric Dier, mijlocașul lui Tottenham, a fost protagonist la partida din Cupa Angliei cu Chelsea.

Spre finalul celor 90 de minute, Dier a fugit către baie, iar după el s-a dus și Jose Mourinho care încerca să-l trimită cât mai repede pe teren, pentru ca adversarii să nu profite de faptul că au un om în plus.

Și lui Aubameyang i s-a întâmplat

Tot din Premier League vine și următorul moment, care s-a petrecut anul trecut, la un duel dintre Arsenal și Brighton. Atunci, Pierre-Emerick Aubameyang a părăsit terenul în timpul meciului, pentru a reveni pe gazon câteva minute mai târziu.

La finalul meciului, Freddie Ljungberg, antrenor interimar în acea perioadă la Arsenal, le-a explicat jurnaliștilor că Aubameyang a ieșit brusc de pe teren pentru că a avut o urgență la baie.

Fotbaliști care nu au ajuns nici până la baie

De-a lungul anilor au apărut numeroase momente cu fotbaliști care nu au mai rezistat și nu au ajuns nici măcar până la baie, ușurându-se direct pe teren. Printre aceștia, doi portari cunoscuți în toată lumea au recurs la acest gest disperat.

Este vorba despre Jens Lehmann, fostul portar al lui Arsenal, și celebrul Fabien Barthez.

Fabien Barthez. Sursă foto: goal.com
Fabien Barthez. Sursă foto: goal.com

Mai mult de atât, Lehmann s-a ușurat chiar într-un meci din Champions League împotriva Unirii Urziceni, el fiind atunci legitimat la Stuttgart.

În timpul cât Lehmann s-a uşurat, meciul a continuat, cei de la Urziceni fiind chiar în atac în momentul în care portarul german a revenit între buturi. Norocul lui Lehmann a fost că fotbaliştii români nu au încercat un şut de la distanţă.

Managerul de atunci al lui VfB, Horst Heldt, a declarat pentru Bild: „Mi-a amintit foarte mult de Turul Franţei. Cîteodată nu ai altă opţiune decît să te retragi. A făcut-o cu multă abilitate”.

Îți recomand articolul despre starul Angliei care a fost distrus de alcool și droguri.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: