Bundesliga

Fotbalistul declarat mort, dar care e în viață

Hiannick Kamba, jucător de fotbal din Congo, a fost un junior al formației germane Schalke 04, unde a fost coleg chiar cu Manuel Neuer, titularul din poarta Germaniei.

În 2016, el a suferit un accident mortal în Kinshasa, capitala Republicii Democrate Congo și a fost regretat de tot fotbalul german.

Hiannick Kamba. Sursă foto: talksport.com
Hiannick Kamba. Sursă foto: talksport.com

A murit, dar nu prea…

Totuși, jurnaliștii de la Bild, au aflat că el trăiește, tot în Germania, iar moartea sa a fost înscenată de fosta soție, pentru a primi o sumă imensă din banii de asigurare.

La patru ani de la teribilul eveniment, jurnaliștii de la Bild relatează că Hiannick trăiește fără vreo problemă de sănătate, în Germania, la vechea sa adresă de la Gelsenkirchen.

Fosta soție a lui Hiannick i-ar fi înscenat acestuia moartea pentru „a obține o sumă cu șase cifre din asigurare”, de la care Hiannick nu a primit nimic.

Soția sa a pus planul la cale

Procuroarea din orașul Essen, Anette Milk, investighează cazul și le-a transmis jurnaliștilor că fostul fotbalist a raportat frauda ambasadei Germaniei de la Kinshasa, în 2018.

Kamba le-a povestit judecătorilor că în ianuarie 2016 a plecat într-o călătorie în Congo, unde prietenii săi l-au deposedat de acte, bani și telefon.

„Soția sa a făcut rost de un certificat de deces cu care a înșelat compania de asigurări din Germania”, a declarat procuroarea.

În prezent, Hiannick lucrează în domeniul energetic la Gelsenkirchen, deși în acte e declarat decedat.

Îți recomand articolul despre felul în care Raul Gonzalez îi pune la punct pe tinerii fotbaliști.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: