La Liga

Raul le bagă mințile în cap tinerilor fotbaliști: „Nu e normal să avem genți Louis Vuitton de 600 de euro!”

Raul Gonzalez este antrenorul lui Real Madrid Castilla din luna iunie a anului trecut, iar puștii pe care îi pregătește au un regulament intern de fier.

Fostul idol al tribunelor de pe „Santiago Bernabeu”, supranumit și „Raul Madrid” nu acceptă ca elevii săi să posede lucruri foarte scumpe și chiar dacă le au nu îi lasă să le poarte, din respect pentru adversari.

Raul Gonzalez. Sursă foto: goal.com
Raul Gonzalez. Sursă foto: goal.com

Raul, avertismente pentru tinerii fotbaliști

Raul Gonzalez este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria lui Real Madrid și a început să pregătească echipa de juniori a madrilenilor, iar pentru a reuși în cariera sa de antrenor a impus câteva reguli foarte stricte.

„Nu putem să mergem să jucăm în deplasare la Las Rozas și să avem la noi genți Louis Vuitton de 600 de euro. Este vorba și despre respectul pe care îl acordăm adversarului.

Dacă elevii mei nu ajung minim cu o oră și jumătate înainte de startul antrenamentului este ca și cum au întârziat pentru mine”, a mai spus Raul Gonzalez.

Sunt reguli dure, dar nici nu ar avea cum să fie altfel din moment ce este vorba despre Real Madrid. Regulile de „fier” și strictețea sunt necesare pentru puștii lui Real Madrid, mai ales că nu mulți dintre ei vor face pasul la prima echipă.

Îți recomand articolul despre tatuajele bizare ale lui Nicolas Otamendi.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: