Ligue 1

Gata cu distracția la PSG ! Pleacă Neymar ?

Jurnaliștii de la France Football, i-au luat un interviu patronului lui PSG, Nasser Al-Khelaifi. Interviul a avut loc la Londra, la sediul uneia din companiile deținute de omul de afaceri din Qatar.

Jurnaliștii i-au pus mai multe intrebări, iar Al-Khelaifi a oferit niște răspunsuri extrem de interesante.

Întrebat fiind, dacă s-a terminat voia bună la PSG, patronul a răspuns că este în continuare afectat de ratarea calificării în fața lui United. Acesta a precizat că a fost o umilință greu de suportat, iar această întâmplare nefericită l-a făcut să-și regândească strategia.

„Nu l-am obligat pe Neymar să semneze cu noi”

Referitor la capricile brazilianului, Nasser a spus că s-a terminat cu distracția, iar unii jucători nu se comportă deloc profesionist. A mai spus că nu l-a obligat nimeni pe Neymar să semneze cu PSG, iar că de acum înainte va căuta fotbaliști exemplari.

„Suntem ca Liverpool, dar nu avem mentalitate de învingători”

Al-Khelaifi a ținut să precizeze că nu există o diferență mare între parizieni și Liverpool, pentru că au jucat 2 meciuri împotriva acestora și nu i-a simțit mai buni, doar că Liverpool, prin spiritul său, are mentalitate de învingătoare, ceea ce la PSG nu există.

Pe lângă jucătorii „exemplari” pe care vrea să-i aducă, acesta va modifica și staff-ul tehnic și managerial.

„Ceea ce ni s-a întâmplat, a fost o umilință greu de suportat, iar mulți jucători vor pleca, pentru că nu au o atitudine potrivită, nu dau nume.”

Deși Al-Khelaifi nu a dat nume, singurul jucător la care s-a referit direct, în acest interviu, a fost Neymar, despre care se vehiculează că și-ar dori să plece.

„Jucătorii nu sunt aici să-și satisfacă poftele. Dacă nu vor fi de acrod, ușile sunt deschise. Ciao! Nu mai vreau să văd la echipă comportament de vedetă.”

Îți recomand articolul despre filme din fotbal.

Urmăreste Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: