Special

M-ați făcut să trăiesc clipe magice, vă mulțumesc !

Indiferent dacă ați fi câștigat sau nu, vreau să știți că sunt mândru de voi și o spun din toată inima, la fel cum ați jucat voi fotbal…din toată inima.

Știu, e dureros să pierzi calificarea chiar pe final, dar am convingerea și cred că știți și voi că aventura voastră nu se oprește aici, acesta a fost doar drumul pe care l-ați bătătorit și pe care veți păși de acum înainte în viitoarele meciuri pe care le vom trăi din nou, împreună, la intensitate maximă, dar de data asta la naționala mare.

Ați fost minunați, la fel ca și toți românii din tribune, care ne făceau pielea de găină atunci când cântau imnul și când scandau ROMÂNIA.

Ați arătat o altă mentalitate, ați arătat că România nu va mai fi acea echipă care joacă cu „curu-n poartă” sperând la un egal. Ați arătat ca generația noastră, pentru că și eu sunt de vârsta voastră, are multe de spus și noi suntem cei care vom ridica lumea în picioare, sunt convins de asta…doar voi ne-ați dat impulsul și ne-ați arătat că se poate, nu ?

V-am văzut…ați plâns, am plâns și noi cu voi, dar multe dintre lacrimile noastre au fost și de bucurie, pentru că simțim, chiar simțim, că viitorul va fi al nostru.

În încheiere vreau să vă mai mulțumesc încă o dată și vă las rândurile pe care le citesc ori de câte ori am nevoie de motivația necesară pentru a-mi continua drumul început:

„Înfrânt nu eşti atunci când sângeri,
nici ochii când în lacrimi ţi-s.
Adevăratele înfrângeri
sunt renunţările la vis.”
FELICITARI BAIETI !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: