Bundesliga

Gest impresionant făcut de fanii lui Union Berlin pentru suporterii decedați. VIDEO

Nemții de la Union Berlin au făcut un gest impresionant în memoria fanilor care au murit și care nu au apucat să vadă echipa jucând în Bundesliga.

ztzjymy2ntnkmwnmndqxn2flnzjkowvkztgwmdbjnwthumb-1024x614

La debutul din campionatul Germaniei, în schimbul achitarii prețului unui bilet, fanii au putut intra pe stadion cu un banner pe care era fi imprimată poza unui suporter decedat și care nu a trăit bucuria de a vedea un meci al echipei de suflet în Bundesliga.

Gestul frumos făcut de clubul berlinez a făcut înconjurul lumii și a strâns foarte multe aprecieri din partea fanilor fotbalului de pretutindeni. Suporterii lui Union Berlin sunt considerați unii dintre cei mai fanatici din lume. În momentul promovării, au invadat terenul de joc și s-au bucurat împreună cu fotbaliștii.

Clubul a fost fondat în 1966 în Germania de Est de către un grup de cetățeni cu dorința de a înființa o echipă de fotbal care să nu aparțină de guvern. Au devenit rapid rivalii echipei sponsorizate de poliția nemțească, Dynamo Berlin.

Din păcate pentru ei, prima partidă din istorie în Bundesliga nu a fost prea fericită. RB Leipzig au câștigat meciul cu ei cu scorul de 4-0 prin golurile marcate de Halstenberg, Sabitzer, Werner și Nkunku.

  • 53 de ani a așteptat Union Berlin să promoveze în Bundesliga

Îți recomand articolul despre supărara lui Andre Villas-Boas.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: