Premier League

Gestul superb făcut de Marcelo Bielsa pentru un fan al lui Leeds. Video

Marcelo Bielsa nu este un antrenor ca toți ceilalți. Introvertit, cu un caracter frumos și obsedat de fotbal, cel supranumit „El Loco” este capabil de toate nebuniile. Antrenorul argentinian este adulat peste tot pe unde a trecut, atât de jucători, dar mai ales de suporteri.

Gestul superb al lui Marcelo Bielsa

A demonstrat încă o dată bunătatea sa în urmă cu o săptămână, când s-a dat jos din mașina sa pentru a face o poză cu un tânăr fan al lui Leeds care are un handicap.

Modestia lui Marcelo Bielsa

Marcelo Bielsa este unul dintre cei mai apreciați antrenori de fotbal din lume, dar modestia și simplitatea sa au fost mereu în simpatia microbiștilor din întreaga lume.

Tehnicianul lui Leeds trăiește într-un apartament de o cameră, își scoate echipa la cafenea pentru a ține ședințe și merge pe jos până la antrenamente.

Locul preferat al lui Marcelo Bielsa este cafeneaua „Costa Coffee”, unde petrece ore în șir în care își notează mai multe informații despre tactică sau despre schimbările pe care vrea să le facă în echipă.

Uneori îi aduce și pe elevii săi, pentru diferite ședințe. Cafeneaua la care merge nu este deloc o cafenea scumpă, iar mulți clienți se bucură de prezența lui „El loco”.

  • 65 de ani va împlini Marcelo Bielsa pe 21 iulie

Îți recomand articolul despre jucătorul pe care Marcelo îl vrea la Real Madrid.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: