Premier League

Doar o părere! De Gea, sezon de coșmar. Video

David De Gea a gafat din nou, de data aceasta în semifinala Cupei Angliei cu Manchester United, 3-1, ceea ce l-a enervat până și pe Ole Gunnar Solskjaer, cel care le ține partea jucătorilor săi în cele mai multe cazuri.

De Gea a avut un sezon de coșmar

Davi De Gea nu a mai fost numărul unu dintre jucătorii lui Manchester United, iar portarul iberic a gafat de mai multe ori în actualul sezon, ceea ce i-a făcut pe fanii „diavolilor roșii” să-l ceară pe Sergio Romero în poartă.

Nici Ole Gunnar Solskjaer nu i-a mai luat apărarea după ultimul moment nefericit la care De Gea a fost protagonist: „David știe că ar fi trebuit să apere mingea de la al doilea gol, dar acum e tardiv. Trebuie să ne gândim la următorul meci”.

„Fiecare jucător trebuie să-și aștepte momentul, pentru că eu îi asigur că vor juca”, a mai spus tehnicianul norvegian când a fost întrebat de ce nu l-a titularizat pe Sergio Romero.

Gafele lui De Gea

Eu consider că David De Gea este în continuare un portar bun, însă de vreo doi ani, mai exact de la Campionatul Mondial din 2018, tot gafează. Poate că s-a relaxat prea mult, după ce oficialii lui United l-au făcut cel mai bine portar din lume…se poate, e o variantă plauzibilă.

Ori trece printr-o pasă slabă a carierei și are nevoie de mai multă susținere și de un antrenament mental mai bun.

Cert e că atât fanii lui United, cât și Ole Gunnar Solskjaer nu vor mai tolera foarte multe gafe ale ibericului în sezonul viitor, iar la banii care se învârt în Premier League, De Gea poate fi oricând înlocuit și vândut la altă echipă, nimic nu e bătut în cuie.

Câteva gafe ale lui De Gea din actualul sezon:

Îți recomand articolul despre jucătorul pe care Marcelo îl vrea la Real Madrid.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: