Intern

Gigi Becali a decis când va anunța noul antrenor de la FCSB

FCSB se pregătește să numească un nou antrenor principal, iar oficialii clubului vor face anunțul în perioada următoare.

Gigi Becali a decis când va anunța noul antrenor de la FCSB

Deși Gigi Becali a transmis că noul tehncian ar putea sta pe bancă de la duelul cu Universitatea Craiova, Lucian Filip a venit cu o altă versiune. Acesta a dezvăluit că FCSB va anunța numele antrenorului în pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale, iar fostul mijlocaș i-a transmis și un mesaj celui care va fi numit la echipă.

“Probabil în această pauză competiţională se va găsi un antrenor cu licenţă. Este o alegere destul de grea, pentru că ne aflăm în partea cea mai grea a campionatului. Cine vine va trebui să se adapteze, pentru că echipa joacă bine în acest moment şi nu este o decizie uşor de luat.

Cel care vine trebuie să se adapteze și stilului echipei. Până la urmă, antrenamentele le faci pe măsura calităților jucătorilor. Dacă tu ai o tactică și nu merge, e clar că trebuie schimbată. În prezent, echipa arată bine și ar fi riscant să schimbăm ceva”, a spus Lucian Filip.

Gigi Becali a anunțat singura condiție pentru a fi antrenor la FCSB. ”Păi, de ce merge la Hagi?”

Becali spunea că este foarte posibil ca noul antrenor să fie numit chiar și până la meciul cu Universitatea Craiova, primul din play-off și că totul depinde de o singură condiție.

”Eu cred că săptămâna aceasta vom numi noul antrenor. Să vedem cine va fi… E un român, cu care s-a discutat, și a zis că el va spune cum a fost în străinătate, cum făceau patronii de acolo.

Care va spune, ’da, domne, patronul mie îmi dă bani să antrenez, el comandă, eu il ascult pe patronul care comandă. Să spună direct în conferința de presă. Că eu ascult de patron. Gata! Fix! Vorbim limba română, da? Ce nu înțelegeți?”, declara Becali, într-o conferință de presă organizată la Palatul din Aleea Alexandru.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: