Bundesliga

Dorit de Real Madrid, Manchester City și Liverpool, Jude Bellingham e gata să aleagă!

La doar 19 ani, Jude Bellingham este râvnit de marile cluburi ale Europei, iar Borussia Dortmund speră să obțină un profit uriaș prin vânzarea acestuia.

Dorit de Real Madrid, Manchester City și Liverpool, Jude Bellingham e gata să aleagă!

Discuțiile pe seama transferului de la Dortmund au împărțit familia Bellingham în două tabere. Concret, fotbalistul își dorește să meargă la Real Madrid, un club de care este fascinat, în timp ce apropiații acestuia ar prefera ca mijlocașul să ajungă la Liverpool, anunță publicația Relevo.

Sursa menționată mai sus precizează însă că Manchester City este foarte relaxată în ceea ce privește transferul lui Bellingham, iar oficialii clubului au încredere că îl vor convinge pe internaționalul englez să revină în țara natală.

Real Madrid pregătește oferta pentru Jude Bellingham

Real Madrid este conștientă că, în cazul în care s-ar înțelege cu Borussia Dortmund, l-ar convinge ușor pe jucător, așa că pregătește o ofertă consistentă pentru clubul german.

Sport.es scrie că suma totală a tranzacției se poate ridica la 140 de milioane de euro. Este oferta la care s-a gândit Real Madrid, care urmează să i-o înainteze Borussiei Dortmund. Spaniolii vor să propună 100 de milioane de euro sumă fixă și 40 de milioane de euro ca bonusuri, dar unele ușor realizabile.

În cazul în care mutarea se va concretiza, Bellingham ar deveni cel mai scump transfer din istoria Realului. În acest moment, recordul este deținut de Hazard, adus de la Chelsea în anul 2019, pentru 115 milioane de euro.

  • Jude Bellingham mai are contract cu Borussia Dortmund până în vara anului 2025
  • 110 milioane de euro este cota de piață a lui Bellingham, potrivit Transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: