Intern

Gregory Tade arată cu degetul pentru eșecul de la FCSB

Gregory Tade a fost adus de FCSB de la CFR Cluj drept un adevărat golgheter, însă atacantul francez nu a reușit să se impună în formația „roș-albaștrilor”, iar acum spune ce regretă din perioada petrecută la FCSB.

Nici măcar nu m-am pregătit alături de ei în presezon, primul meu meci a fost în Liga Campionilor. Când noul antrenor a venit (n.r. - Laurențiu Reghecampf), știa că sunt cel mai bun atacant din lot, dar patronul (n.r. - Gigi Becali) nu mă placea, așa că alții mi-au luat fața și am pierdut campionatul. Sursă foto: gsp.ro
Gregory Tade. Sursă foto: gsp.ro

Care e regretul lui Gregory Tade

„Cei doi ani petrecuți la CFR Cluj conțin unele momente foarte pozitive și altele mai puțin, așa cum se întâmplă de multe ori în viață. Primul an a fost dificil, nu m-am adaptat, dar al doilea an a fost fantastic.

Deveniserăm o familie. Am rămas în relații amicale cu mulți jucători și membri ai staffului. Este o perioadă pe care nu o pot uita. Per total, experiența a fost una bună, plină de satisfacție personală.

Să fiu sincer, am regrete mari, nu cred că am fost sfătuit cum a trebuit. Nu trebuia să fi plecat de la CFR Cluj, intram în ultimul meu an de contract și pot spune că am făcut o mare greșeală.

Un alt regret este că după ce am acceptat transferul nu am fost la fel de bine montat mental la FCSB precum la CFR. Mulți nu știu asta, dar am mers cu așteptări mari la un club care nu mi-a dat niciodată șansa de a demonstra ce pot

Nici măcar nu m-am pregătit alături de ei în presezon, primul meu meci a fost în Liga Campionilor. Când noul antrenor a venit (n.r. – Laurențiu Reghecampf), știa că sunt cel mai bun atacant din lot, dar patronul (n.r. – Gigi Becali) nu mă placea, așa că alții mi-au luat fața și am pierdut campionatul”, a mai spus Tade.

Îți recomand articolul despre toată nebunia cu rasismul, care i-a adus lui Cavani 3 etape de suspendare.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: