Bundesliga

Haaland și mentalitatea de campion: „Spuneți-ne că nu suntem favotiți și vedem ce se întâmplă”

Erling Haaland este de departe una dintre revelațiile fotbalului european, iar atacantul norvegian tocmai a înscris o dublă și a dat o pasă decisivă în duelul cu Sevilla, 3-2, din manșa tur a optimilor de finală Champions League.

Acesta a vorbit înaintea duelului și a lăsat de înțeles că e o greșeală teribilă să spui despre Dortmund că nu e favorită și s-a văzut pe teren.

Erling Haaland în meciul cu Sevilla. Sursă foto: youtube.com
Erling Haaland în meciul cu Sevilla. Sursă foto: youtube.com

Interesant este că de fiecare dată când Haaland vorbește despre Champions League, îmi dă senzația că simte exact ce simțim noi când vine seara de Champions League sau când auzim imnul UCL.

  • 20 de ani este vârsta lui Erling Haaland

Ce spune Haaland despre Champions League

„E ceva special, e greu să explic, dar chiar e special. Stăteam de vorbă cu unchiul meu, îi ziceam: ’Imaginează-ți ce nebunie ar fi să marchez primul gol din istoria lui Salzburg în Champions League, cât de frumos ar fi’.

Și da, a fost un debut uimitor! Și când am reușit hattrick-ul mi-am zis: ’Doamne, chiar trăiesc acest vis!’”, și-a amintit cu plăcere Haaland.

Erling Haaland. Sursă foto: goal.com

„Doar încerc să-mi fac treaba, iar treaba mea este să marchez. Debutul meu pentru Dortmund în Champions League a fost un moment special. Țin minte că tot stadionul parcă a explodat. Am auzit acest zgomot de câteva ori și vreau să îl aud din nou, ar fi foarte frumos.

Mă aștept să ne calificăm în fața Sevillei. Sunt o echipă bună, dar sunt foarte motivat să obțin calificarea. Spuneți-ne că nu suntem favotiți și vedem ce se întâmplă!”, a avertizat Haaland.

  • 110.000.000 de euro este cota de piață a lui Erling Haaland, conform transfermarkt.com
Antrenamentele spartane ale lui Haaland. Sursă foto: bleacherreport.com
Erling Haaland. Sursă foto: bleacherreport.com

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: