Special

Hobby-urile ciudate ale fotbaliștilor

Lumea fotbalului e plină de ciudățenii, dar știați că Cristiano Ronaldo joacă bingo? Sau că Xavi e pasionat de ciuperci? Dar că lui Beckham îi place scrima?

Primul 11 vă prezintă cele mai ciudate hobby-uri ale fotbaliștilor.

Cele mai ciudate hobby-uri ale fotbaliștilor

Cristiano Ronaldo a recunoscut că îi place să joace bingo, pentru că îl relaxează. Deși e un joc mai mult pentru bătrâni, starul portughez nu s-a arătat niciodat rușinat să povestească despre hobby-ul său pentru bingo:

„Jocul de bingo poate fi foarte interesant, e totodată și amuzant să te joci cu prietenii”, spunea starul portughez în 2008.

Cristiano Ronaldo bingo. Sursă foto: goal.com
Cristiano Ronaldo bingo. Sursă foto: goal.com

David Beckham e pasionat de scrimă și din când în când practică acest sport. Fostul star al lui Manchester United și Real Madrid practică scrimă alături de Will Smith și Tom Cruise.

Pasiunea lui Xavi pentru ciuperci

Xavi, fostul căpitan al Barcelonei, are o pasiune mai ciudată pentru ciuperci, despre care și Pep Guardiola a vorbit în vremea în care era antrenorul catalanilor.

„Cineva care e pasionat să culeagă ciuperci nu are cum să fie un tip rău”, se amuza Pep Guardiola pe seama pasiunii lui Xavi.

Toni Kroos, mijlocacașul lui Real Madrid, e un mare fan al dartsului și totodată al lui Phil „The Power” Taylor, unul dintre campionii sportului celebru mai ale în Marea Britanie.

Record mondial la „Hungry Hippos”

Mai știți jocul ăla cu un hipopotam în apă, iar tu apăsai niște butoane care să propulseze niște inele în colții lui? Ei bine, jocul ăla se numește „Hungry Hippos”, iar Axel Tuanzebe, fundașul lui Manchester United, deține recordul mondial la el. 😂

Axel a reușit să introducă toate acele inele în colții hipopotamului în doar 17 secunde. Impresionant!

Îți recomand articolul despre fotbalistul care vrea normalitate.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: