Premier League

„I-aș fi dat un pumn în față lui Marcelo!”

Peter Crouch, fost atacant la Liverpool și Tottenham, dar și al naționalei Angliei, a vorbit despre un moment tensionant din cariera sa, în care, așa se exprimă el, i-a venit „să-i dea un pumn în față lui Marcelo”.

Totul s-a întâmplat în 2011, la o partidă dintre Tottenham și Real Madrid, meci pe care englezii l-au pierdut cu 4-0 și în care Peter Crouch a fost eliminat după ce a văzut două cartonașe galbene.

Despre al doilea cartonaș galben este vorba în amintirea lui Crouch, Marcelo fiind protagonistul principal, pentru că el i-a provocat eliminarea.

Crouch a povestit cum a vrut să-i dea un pumn lui Marcelo

„A fost genul de meci în care m-am simțit ca ultimul idiot. Primul galben l-am luat din prea mult entuziasm, voiam să fiu eroul echipei mele și am intrat dur la Sergio Ramos. Al doilea galben a venit după o fază incredibilă.

Blocam mingea, iar dintr-o dată l-am văzut pe Marcelo cum sare de lângă mine, ca și cum l-aș fi lovit. Abia l-am atins, se vede asta și pe reluări, dar el începuse să se și rostogolească, așa că arbitrul mi-a dat al doilea cartonaș galben și m-a eliminat.

I-am văzut după pe cei de la Real Madrid cum se bucurau, și pe Marcelo, după eliminarea, pentru că meciul a fost doar al lor, nu am avut nicio șansă. Sincer, mi-a venit să-i dau un pumn în față lui Marcelo, nu mai simțisem niciodată atâția nervi.

A fost un moment greu pentru mine și m-a deranjat faptul că eram eliminat pe nedrept, plus că nu mi-a plăcut niciodată să am adversari care simulează”, a mai spus Peter Crouch.

Îți recomand articolul despre starul Angliei care a fost distrus de alcool și droguri.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: