Ligue 1

Messi sau Ronaldo la PSG! Dorința campioanei Franței

După ce s-a zvonit că PSG ar încerca să-l aducă pe Cristiano Ronaldo pe „Parc des Princes”, ESPN Argentina a anunțat că parizienii ar fi interesați și de aducerea lui Lionel Messi, în cazul în care Ronaldo refuză.

Deși Manchester City s-a „dat peste cap” în vară să-l aducă pe Messi, „cetățenii” nu au reușit, iar jurnaliștii argentinieni de la ESPN susțin că PSG i-a luat fața vicecampioanei Angliei.

Messi sau Ronaldo la PSG! Dorința campioanei Franței. Sursă foto: ronaldo.com
Messi sau Ronaldo la PSG! Dorința campioanei Franței. Sursă foto: ronaldo.com

Messi sau Ronaldo la PSG

„PSG nu a pierdut timp și a preluat conducerea”, scrie ESPN Argentina, despre faptul că Manchester City nu mai poate fi atât de sigură de transferul lui Leo Messi, așa cum se întâmpla în vară.

Mai mult decât atât, Messi poate ajunge din postura de jucător liber de contract la PSG, ceea ce ar fi perfect pentru parizieni care nu se vor mai confrunta cu problemele legate de fair-play-ul financiar.

Deși mai apare în presă informația că Neymar nu vrea prelungirea contractului cu PSG, vă anunț eu că am citit în ziarul L’Equipe, deci nu varianta știrilor online, că Neymar e dispus să și-l prelungească, evident cu o mărire a salariului, dar sunt șanse de peste 70% ca el să-și prelungească înțelegerea, așa că PSG își poate construi cea mai puternică echipă în vară, dacă se vor realiza și restul mutărilor.

Îți recomand articolul despre starul Angliei care a fost distrus de alcool și droguri.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: