Intern

Ilie Dumitrescu a început să meargă la meciurile lui CSA Steaua

Ilie Dumitrescu a început să meargă la meciurile CSA Steaua, deși până nu demult susținea că adevărata Steaua e de fapt FCSB, echipa lui Gigi Becali.

Acesta a vizitat baza din Ghencea și și-a adus aminte de momentele frumoase pe care le-a petrecut în copilărie, fiind junior la Steaua, dar și din perioada în care a antrenat-o pe FCSB.

Ce spune Ilie Dumitrescu

E ‘amazing’. Adică fantastic. Este un loc special pentru mine. Aici m-am dezvoltat ca persoană, aici am copilărit. Am făcut un tur prin bază.

Eu am fost legitimat la opt ani la Steaua. Aici am avut cele mai mari satisfacții pe plan sportiv, pe plan moral. Asta contează cel mai mult.

Am fost ultima oară aici când am antrenat Steaua. La vechiul stadion. Aici se jucau marile meciuri ale echipei naționale. Aici am jucat cu Belgia, Cipru, Cehoslovacia, toate meciuri decisive pentru calificarea la Mondialul din 1994”, a spus „Mister”.

„Sunt fericit că am văzut stadionul!”

„Sunt fericit că am văzut stadionul ăsta. N-ai cuvinte, e cel mai înalt nivel. Respectă tot ce înseamnă tendințe moderne. Cred că de la Voinescu, Zavoda, Alexandrescu și terminând cu generația de aur a Stelei, toți merită să aibă numele aici.

Cu Iovan, Bumbescu, Duckadam, Lăcătuș. Noi, ceilalți? Nu știu, ei sunt cei mai reprezentativi și trebuie să aibă locuri speciale pe stadion.

Clar că nu trebuie să lipsească nici generațiile anterioare. Marcel Răducanu, Iordănescu. Eu am fost fan Răducanu, veneam în copilărie la terenul șase și urmăream antrenamentele echipei mari”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Îți recomand articolul despre starul NBA care de la o avere de 16 milioane de dolari a ajuns la cerșit pe străzi.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: