Premier League

Klopp a vorbit despre situația lui Firmino

Jurgen Klopp a vorbit la finalul meciului dintre Liverpool și Atalanta, 5-0, meci în care Diogo Jota a făcut show, marcând 3 goluri.

Imediat după prestația lui Jota, jurnaliștii din Anglia și alți specialiști susțin că Firmino se află în pericol, din cauza meciurilor foarte bune făcute de mijlocașul portughez adus de la Wolverhampton în această vară.

Totodată, Klopp a vorbit la finalul meciului și l-a asigurat pe atacantul brazilian, dar și pe fanii „cormoranilor” că nu se pune problema ca Firmino să plece de la Liverpool.

Klopp, despre situația lui Firmino

„Nu este nimic adevărat, fără Firmino noi nu am fi ajuns nici în Champions League. El e un om de bază în echipă. E adevărat că Jota a făcut un super, super meci, însă asta nu înseamnă că Firmino e pe picior de plecare.

Jota s-a integrat rapid în echipă, are 7 goluri în 10 meciuri, atacă în stilul nostru, face presing în stilul nostru și vrea să intre în istoria clubului. Mi se pare normal să joc cu el titular, dar asta nu înseamnă că renunțăm la Firmino”, a spus Jurgen Klopp.

Peter Crouch, fostul atacant al lui Liverpool, a vorbit despre cele întâmplate în meciul cu Atalanta și a făcut câteva declarații înfricoșătoare la adresa lui Firmino „Dacă aș fi în locul lui Firmino acum mi-ar fi frică. Jota e pe val!”.

Îți recomand articolul despre ce echipa din Franța la care Mahrez visează să joace.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: