Ligue 1

Nu e PSG! Echipa din Franța la care Mahrez visează să joace

Riyad Mahrez este un fotbalist excepțional, iar Manchester City se bazează mult pe prestațiile sale, chiar dacă nu e titular meci de meci. Mijlocașul algerian se simte foarte bine în echipa lui Pep Guardiola, dar a vorbit pentru presa din Franța și a spus la ce club din Ligue 1 și-ar dori să joace până la finalul carierei.

Riyad Mahrez. Sursă foto: goal.com
Riyad Mahrez. Sursă foto: goal.com

Echipa din Franța la care Mahrez visează să joace

Riyad Mahrez nu este impresionat de PSG, ci de rivala acestora, și anume Marseille. Se știe că în Marseille există o comunitate mare de algerieni, iar aceștia o susțin nemărginit pe Olympique Marseille.

La fel se întâmplă și cu Mahrez, cel care în Franța a jucat doar pentru Le Havre și care și-ar dori să-și încheie cariera la formația care evoluează pe „Orange Velodrome”.

„Nu e relevant un transfer la PSG, pentru că eu sunt sub contract cu Manchester City și mă simt foarte bine aici. Paris e orașul în care am crescut, dar nu știu dacă voi ajunge acolo vreodată.

În schimb mi-ar plăcea să joc pentru Marseille, echipa copilăriei mele. Am fost aproape de a ajunge la Marseille în sezonul 2014-2015, însă mutarea nu s-a mai concretizat”, a mai spus Mahrez.

Îți recomand articolul despre ce mai face Eder, fotbalistul care a adus trofeul Campionatului European pentru Portugalia în 2016.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: