Ligue 1

Ligue 1 avancronică-etapa 25

Avancronica etapei 25 din Franța

După etapa trecută plină de meciuri spectaculoase, în Franța ne așteaptă o nouă rundă cu meciuri foarte tari, care vă vor satisface așteptările de la partidă de fotbal.

Saint-Etienne vs. Marseille, vineri ora 21:45

Un meci interesant de urmărit, Saint-Etienne vine după două victorii consecutive, în timp ce Marseille vine după o serie de meciuri foarte bună și după două victorii de răsunet (6-3 cu Metz și 9-0 în cupă cu Bourg Peronnas).

kostas-mitroglou-bourg-en-bressemarseille-coupe-de-france-06022018_ihfrnwhrhspo1km4ds4k06864

Toulouse vs. PSG, sâmbătă ora 18:00

Un meci destul de facil pentru PSG, în care parizienii pornesc, în mod evident, cu prima șansă. De cealaltă parte, Toulouse a reușit două victorii în ultimele două etape ajungțnd la 26 de puncte și îndepărtându-se pentru un moment de zona retrogradării.

Angers vs. Monaco, sâmbătă ora 21:00

O deplasare dificilă pentru AS Monaco, care are foarte mulți jucători indisponibili. Angers este o echipă dificilă pe teren propriu, iar dacă aceasta va reuși să marcheze prima, meciul se va complica foarte mult pentru Monaco.

Bordeaux vs. Amiens, sâmbătă ora 21:00

În ultima vreme, Bordeaux face meciuri foarte bune, reușind astfel să câștige meciuri importante precum cel cu Olympique Lyonnais. Partida de sâmbătă seara poate însemna a patra victorie consecutivă pentru Bordeaux, însă trebuie să fie atenți deoarece în tur, Amiens s-a impus împotriva acestora.

Dijon vs. Nice, sâmbătă ora 21:00

Va fi un meci interesant de văzut și mai ales de analizat prestația celor de la Nice. Evoluțiile neconvingătoare și fluctuante a celor de la Nice ne pune în mare dificultate în a alege favorita din acest meci, totodată datorită și problemelor pe care le pune Dijon adversarilor în meciurile de pe teren propriu.

OGC+Nice+v+Toulouse+FC+Ligue+1+j3XUf5FCtf9l

Guingamp vs. Caen, sâmbătă ora 21:00

Un meci echilibrat între două echipe cu un parcurs destul de bun în acest sezon. În majoritatea meciurilor directe disputate de cele două, partidele se termină la egalitate.

Metz vs. Montpelier, sâmbătă ora 21:00

Ultima clasată, Metz, va întâlni o echipă care caută victoria în speranța visului de a se clasa pe un „loc de Europa”.

Strasbourg vs. Troyes, duminică ora 16:00

O partidă foarte importantă pentru ambele echipe, în lupta de evitare a retrogradării. Amândouă echipele vor ataca încă din primul minut și vor încerca să speculeze greșelile adversarilor.

Nantes vs. Lille, duminică ora 18:00

Nantes, cu una dintre cele mai solide defensive din Ligue 1, o va întâlni pe Lille, care are un sezon dezastruos fiind pe loc de retrogradare. Rămâne de văzut dacă Lille va reuși să o încurce pe Nantes.

Olympique Lyonnais vs. Rennes, duminică ora 22:00

Atât Lyon cât și Rennes sunt într-o scădere de formă vizibilă. Rennes deja și-a luat gândul de la Europa în acest sezon, în timp ce Lyon încă speră la șansa de a juca în cupele europene, fiind clasată pe locul 4 în acest moment.

nintchdbpict000380526778

Vă așteptăm lângă noi, în primul 11 și pe pagina noastră de Facebook !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: