Bundesliga

Bundesliga avancronică-etapa 22

Avancronica etapei 22 din Germania

După etapa 21 din Bundesliga, o etapă în care am văzut multe meciuri spectaculoase, suntem curioși ce ne va oferi etapa 22.

Red Bull Leipzig vs. Augsburg, vineri ora 21:30

Se anunță un meci foarte ofensiv, de o parte îi avem pe cei de la Augsburg care vor victoria cu orice preț pentru a se apropia la doar un punct de Leipzig, ocupanta locului 3. De cealaltă parte, RB Leipzig trebuie să câștige pentru a se distanța de urmăritori și pentru a trece pe locul 2.

RB-Leipzig-supporters

Borussia Dortmund vs. Hamburger SV, sâmbătă ora 16:30

După victoria din deplasare contra lui Koln, fanii Borussiei așteptă să vadă o nouă victorie pe teren propriu, iar șansele ca acest lucru să se întâmple sunt foarte mari. Hamburg va încerca să pună probleme, însă nu se vor avânta prea mult, deoarece orice punct pierdut îi va costa în lupta pentru evitarea retrogradării.

Frankfurt vs. FC Koln, sâmbătă ora 16:30

Cel mai probabil, în această partidă Frankfurt va dori să rezolve meciul încă din start pentru a nu se complica cu Koln care are nevoie disperată de punte, fiind ultima clasată și având doar 13 puncte.

Hannover vs. Freiburg, sâmbătă ora 16:30

Atât Hannover cât și Freiburg sunt două echipe ofensive care practică un fotbal spectaculos, lăsându-se de multe ori descoperite pe fază defensivă. Pentru iubitorii de meciuri cu multe faze de poartă și cu multe goluri, aceasta este o partidă care nu trebuie ratată.

Hannover 96 v Hamburger SV - Bundesliga

Hoffenheim vs. Mainz, sâmbătă ora 16:30

Partida poate însemna pentru Hoffenheim o victorie în fața suporterilor, dar și Mainz va veni să se lupte pentru orice punct și pentru a încerca săse pună pe picioare după numeroase meciuri slabe ăn care au pierdut.

Bayer Leverkusen vs. Hertha Berlin, sâmbătă ora 16:30

Ocupanta locului 2, Bayer Leverkusen va încerca cu toate puterile să obțină victoria în fața propriilor fani și totodată să își păstreze locul pe care îl ocupă în fața celor de la Leipzig.

Bayern Munich vs. Schalke, sâmbătă ora 19:30

Derby-ul etapei este oferit de partida de pe Alianz Arena dintre Bayern și Schalke. Un derby care pornește cu o favorită clară și anume Bayern. Bavarezii sunt pe primul loc și ca în cazul lui Manchester City din Anglia, nu mai au cum să piardă această poziție fiind la foarte mare distanță de locul 2.

Stuttgart vs. Borussia Monchengladbach, duminică ora 16:30

Deși meciul se dispută pe terenul celor de Stuttgart, Gladbach pornește favorită datorită poziției din clasament și datorită lotului mult mai valoros. Rămâne de văzut dacă Stuttgart se va ridica la nivelul așteptărilor acestui meci.

Werder Bremen vs. Wolfsburg, duminică ora 19:30

Un meci foarte interesant, ambele echipe se luptă pentru evitarea retrogradării și vor oferi un meci foarte ofensiv ăn care cele mai mici greșeli vor fi taxate aspru de către cele două.

werder-bremen-v-1899-hoffenheim-bundesliga

Vă așteptăm și pe pagina noastra de Facebook, tot în primul 11 !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: