Bundesliga

Măcel marca Bayern

Prea multe cuvinte nu sunt de spus după măcelul de la Barcelona – Bayern Munchen, 8-2.

Bavarezii au arătat din nou că sunt o mașinărie de fotbal, iar demiterea lui Niko Kovac și păstrarea lui Hansi Flick au fost două dintre cele mai bune decizii luate de conducerea lui Bayern din ultimii 5 ani.

Era imposibil să nu reușești să faci performanță cu niște jucători precum cei ai lui Bayern și e tot mai clar că fotbaliștii campioanei Germaniei erau într-un conflict cu tehnicianul croat, motiv pentru care nu au avut un start de sezon atât de bun.

Bun, lăsând trecutul la o parte, privim prezentul și observăm un Bayern care demontează o Barcelona anemică, lipsită de inspirație și cu unii jucători de nerecunoscut.

Barcelona, o epavă

Ter Stegen părea în anumite momente ca prietenul ăla care nu vrea să joace portar, dar e convins pe parcurs. Pe bune, nu se mai oprea din greșeli și pase aiurea date direct la adversari.

Sincer, nu e nevoie de prea multe „cadouri” pentru ca Bayern să-ți dea cu terenul în cap… ceea ce s-a și întâmplat.

Bine, e clar că la Barcelona e nevoie de un suflu nou, jucătorii par uzați și s-a văzut în multe momente din sezonul recent încheiat că unii dintre ei nu mai fac față la un nivel ridicat.

Arturo Vidal, acest Tamaș al Barcelonei, nu mai are ce căuta pe Camp Nou din sezonul următor, în condițiile in care catalanii vor să facă și ceva ceva performanță.

Cel mai probabil a fost ultimul meci al lui Quique Setien ca antrenor al Barcelonei, ceea ce ar trebui să fie singurul motiv de sărbătoare al fanilor catalani după seara asta cumplită.

Ca să înțelegeți cât de slab e Setien, îl puteți asemăna cu Bogdan Argeș Vintilă, fostul antrenor al FCSB-ului. Nici nu mai merită să mai zic… dar mai spun, el a fost refuzat de Watford, echipă care a picat în liga a doua din Anglia, iar la scurt timp a semnat cu Barcelona. 😂

Trist e că Barcelona stă de ceva timp doar în Messi și Suarez… și câteodată în ter Stegen, chiar dacă în seara asta a fost praf.

Bayern, ca un Lamborghini printre Dacii

Bayern Munchen nu a avut milă de adversar și nici nu trebuia. Au fost atât de buni încât până și Coutinho a dat o „dublă”. 😂

Nu cred că a existat un jucător care să fi jucat slab, adică de la Neuer până la Lewandowski, toți au fost fără greșeală. În afară de starurile deja consacrate, la Bayern trebuie aplaudat Alphonso Davies, puștiul canadian care s-a distrat cu apărarea catalanilor și care a făcut și faza defensivă perfect.

Să vedem dacă nu cumva a fost meciul care să însemne revenirea carierei pentru Coutinho, dar vom vedea la următoarele meciuri.

Cam atât! Mi-a plăcut la nebunie meciul 😊

Îți recomand articolul despre idolul lui Robert Lewandowski.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: