Serie A

Mafia italiană a vrut să-i încheie cariera lui Icardi

Povestea ciudată de dragoste dintre Mauro Icardi și Wanda Nara, care era soția lui Maxi Lopez, este binecunoscută în întreaga lume.

Totuși, un jurnalist argentinian a scos la iveală faptul că mafia italiană a vrut să intervină în celebrul scandal al trădării supreme făcut de Icardi împotriva fostului său prieten.

Maxi Lopez vs. Mauro Icardi. Sursă foto. goal.com
Maxi Lopez vs. Mauro Icardi. Sursă foto. goal.com

Mafia italiană a vrut să-i încheie cariera lui Mauro Icardi

Mauro Icardi i-a furat nevasta fostului său prieten Maxi Lopez, iar din acel moment toate lucrurile au luat o turnură negativă în viața sa. Mai întâi a devenit persoana non grata în Argentina, unde nu mai este chemat la națională, Lionel Messi având un cuvânt greu de spus în această decizie.

Totuși, lucrurile puteau să ia o turnură mult mai rea pentru Icardi, dacă Maxi Lopez ar fi acceptat o ofertă venită din partea mafiei siciliene, care i-ar fi pus capăt carierei lui Icardi.

Un jurnalist din Argentina a prezentat informația în cadrul unei emisiuni TV, iar Maxi Lopez nu a negat că a primit o astfel de ofertă:

Jurnalist: – Este adevărat că ai primit o ofertă din partea mafiei din Sicilia pentru a-i încheia cariera lui Mauro?

Maxi Lopez: – Nu vreau să vorbesc foarte mult despre acea ofertă. Eu sunt înfuriat pentru că Wanda se folosește de copiii noștri pentru a mă răni. Nu îi lasă să vorbească la telefon cu mine atunci când îi sun. E pur și simplu nebună.

Rănile sunt adânci

Chiar dacă scandalul dintre cei doi foști colegi și prieteni a fost epuizat de ceva vreme, rănile rămân adânci, iar Maxi Lopez a povestit chinul prin care trece:

„Mi-am văzut copiii doar de două ori anul trecut! Orice vorbesc cu Wanda apare pe Social Media. Nimic din verdictul judecătorului nu e respectat.

Icardi nu s-a oprit la a-i fura nevasta lui Maxi Lopez, ci și-a tatuat până și numele și chipul celor trei copii ai fostului său coleg, ceea ce l-a scos din minți pe Maxi.

„Trebuie să înceteze. Înțeleg că dacă ești o persoană publică trebuie să pui poze cu tine pe rețelele de socializare, dar trebuie să se oprească să mai pună poze cu copiii mei”, a mai spus Maxi Lopez.

Tatuajul lui Icardi
Tatuajul lui Icardi

„Puteam să îi fac mult rău!”

„Ce nu înțelege el e că eu puteam să îi fac mult rău, iar cariera lui putea să se termine instant. Am preferat să fiu cerebral și să nu dau frâu liber nervilor pe care îi am în legătură cu ce mi-a făcut.

Ca atare, el a fost pedepsit aspru la noi în Argentina. Nimeni nu îl iubește și nici el nu mai vine în țara noastră nici măcar în vizită. E ca un paria”, a mai spus Maxi Lopez, care a luat cea mai bună decizie de a nu lua legătura cu mafia italiană.

Icardi neagă prietenia cu Maxi Lopez

Mauro Icardi neagă prietenia cu Maxi Lopez, deși pe vremea când era doar un puști, Mauro s-a pozat cu Maxi, pe vremea când juca la Barcelona, el fiind unul din idolii săi din copilărie.

La Sampdoria, amândoi erau de nedespărțit, însă Icardi susține că nu a fost niciodată prieten cu Maxi Lopez:

„Nu am fost niciodată prieten cu el, doar mai stăteam împreună. Am alți prieteni mai buni. Încă un lucru, eu nu i-am furat nevasta, ea a venit la mine”, susține răspicat Mauro Icardi.

Colaj cu momente din prietenia lui Maxi Lopez cu Mauro Icardi. Sursă foto: sport.net
Colaj cu momente din prietenia lui Maxi Lopez cu Mauro Icardi. Sursă foto: sport.net

Îți recomand articolul despre sfârșitul proiectului FC România.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: