Intern

Mesajul lui Mihai Stoica pentru Tătărușanu

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a scris mai multe rânduri pe pagina sa de Facebook, în care îl elogia pe Ciprian Tătărușanu, care tocmai ce a anunțat că se retrage de la naționala României.

Ce i-a scris Mihai Stoica lui Ciprian Tătărușanu

„Am avut plăcerea de a lucra cu Ciprian Tătărușanu. Un profesionist cum rar mi-a fost dat să întâlnesc în (poate prea) îndelungata mea carieră. Nu țin minte un antrenament după care să fi plecat fără să-și fi făcut postúrile (niciodată sub 30-40 minute suplimentare în fiecare zi).

Nu țin minte să se fi erijat în lider, deși vocea lui gravă era respectată de colegi și chiar de către antrenori și conducere. Țin minte însă că a fost un lider tăcut, cu personalitate și o întruchipare a corectitudinii. A vorbit doar când o doleanță a echipei trebuia să ajungă netrunchiată în atenția patronului.

Aveam o mare problemă când era solicitat la interviuri. Pur și simplu nu dorea să APARĂ. El voia să APERE. Și a făcut-o. De 43 ori doar în Europa cu noi.

Le transmit cu mâna pe inimă suporterilor roș-albaștri că «Tataris» a fost și este unul dintre cei mai mari steliști. Chiar dacă nu a vrut să se urce pe garduri și să atragă atenția asupra acestui aspect. Ca alții. Chiar dacă nu și-a clamat prin interviuri dragostea față de gruparea noastră. Pentru că a evitat să vorbească cu presa, care de multe ori ne face impresia că e aservită (cel puțin o mare parte a ei). Pentru că s-a împăcat cu ideea că va fi criticat, indiferent de evoluțiile sale. Și pentru că nu i-a păsat.

(…)De performanțele obținute cu Steaua/FCSB nu mai amintesc. Ar trebui să amintească ziariștii sportivi. Doar că-s ocupați să-l critice pe cel care, la aproape 35 ani, a semnat cu Paolo Maldini un contract cu AC Milan ). După ce semnase cu președintele lui OL, Jean-Michel Aulas, alt nume gigantic al fotbalului european din ultimele decenii. 

Felicitări, «Tataris»! Pentru întreaga ta carieră internațională și pentru ieșirea discretă și elegantă (cum altfel?) din scenă! 

P.S. Când o singură dată după un meci în care ne strivisem rivalii, a vrut să le adreseze acestora un anumit mesaj cunoscut și apreciat de Peluza Nord, l-am oprit, oarecum agresiv, dar eficient”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Mihai Stoica și Ciprian Tătărușanu. Sursă foto: gsp.ro
Mihai Stoica și Ciprian Tătărușanu. Sursă foto: gsp.ro

Îți recomand articolul despre imaginile spectaculoase de pe noul stadion Ghencea.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: