Special

Mihai Pintilii, întrebat despre situația lui Billel Omrani! Ce mesaj i-a transmis atacantului

Billel Omrani (29 de ani) a ajuns la FCSB în septembrie 2022, însă atacantul francez nu s-a putut impune în fața lui Andrea Compagno (26 de ani) și a fost rezervă în cea mai mare parte a timpului.

Mihai Pintilii, întrebat despre situația lui Billel Omrani

După mai multe încercări eșuate ale lui Gigi Becali de a-l transfera pe Billel Omrani, patronul FCSB-ului a reușit în cele din urmă să pună mâna pe atacantul francez, însă acesta nu are parcursul așteptat. În total, fostul fotbalist al CFR-ului a bifat 16 apariții, timp în care a marcat în două rânduri.

În acest moment, Omrani este accidentat și nu a jucat în ultimele două partide. Întrebat despre situația acestuia, Mihai Pintilii i-a transmis elevului său că tot ce trebuie să facă este să-și aștepte rândul, atunci când va reveni în circuit.

“Omrani trebuia să joace, dar s-a accidentat cu Petrolul. A făcut o ruptură, din păcate. Omrani chiar e un băiat care se antrenează bine, face lucrurile normal, doar că trebuie să își aștepte rândul. La fel am zis și de Nikolov”, a spus Pintilii, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

Accidentat, Billel Omrani a fost surprins în club două nopți la rând

Accidentat înaintea meciului UTA – FCSB 3-1, atacantul francez nu a făcut parte din lot la deplasarea la Arad și nici în confruntarea FCSB – Sepsi 1-0, de pe Arena Națională.

Între timp, Billel Omrani, aflat teoretic în recuperare, a fost surprins cum a pierdut două nopți la rând în cluburile din București, scrie ProSport.

Vineri, atacantul a mers împreună cu noua sa parteneră la un club din zona de nord a Capitalei.

Billel Omrani nu putut sta acasă nici sâmbătă noaptea, când a fost surprins într-un alt club din zona de nord a Bucureștiului, de această dată în compania altor două femei, mai scrie sursa citată.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: