Special

Gerard Pique a dat verdictul în privința revenirii lui Lionel Messi la Barcelona

Lionel Messi (35 de ani) se află în ultimele luni de contract la PSG. Înțelegerea sa va expira la finalul lunii iunie, însă, deocamdată, nu a ajuns la un acord cu parizienii pentru prelungirea contractului.

Gerard Pique a dat verdictul în privința revenirii lui Lionel Messi la Barcelona

Despre viitorul lui Messi, a vorbit și Gerard Pique, fostul său coleg de la Barcelona. Fostul fundaș al catalanilor crede că cel mai bine pentru Messi ar fi să rămână în fotbalul european, în contextul în care argentinianul este dorit în MLS și la formațiile saudite.

În privința unei reveniri a septuplului câștigător al Balonului de Aur la Barcelona, Pique crede că acest lucru reprezintă visul fanilor catalani, însă decizia stă doar în mâinile lui Messi.

”Doar el știe ce va face în viitor. Cred că faptul că a câștigat Cupa Mondială a fost visul său. Era titlul de care avea nevoie pentru a fi considerat cel mai bun din istorie. Acum, toată lumea este convinsă de lucrul ăsta.

Acum, va decide unde poate fi fericit. Normal ar fi să rămână în Europa. Barcelona poate fi o opțiune. Pentru catalani, revenirea lui ar fi foarte frumoasă, dar decizia îi aparține”, a spus Gerard Pique, conform Sport.es.

Motivul pentru care PSG amână negocierile cu Lionel Messi

Potrivit presei britanice, PSG riscă să fie exclusă din competițiile europene începând cu sezonul 2024/2025, din cauza încălcării regulamentului UEFA legat de fairplay-ului financiar.

Astfel, PSG așteaptă să vadă următoarea decizie a forului continental, care ar trebui să vină, în mod normal, până la data la care expiră contractul lui Messi.

Campioana Franței întârzie negocierile cu Sergio Ramos din același motiv, au mai scris britanicii.

Până acum, s-a crezut că PSG nu a început discuțiile cu Messi deoarece nu îi poate oferi un salariu similar cu cel al lui Mbappe și să se încadreze în același timp în limitele fairplay-ului financiar.

Îți recomand articolul despre cele mai tari meciuri care s-au jucat pe National Arena.
Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Știre preluată de pe digisport.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: