Premier League

Mohamed Salah a salvat un om al străzii batjocorit de nişte tineri

Mohamed Salah este unul dintre cei mai umili fotbaliști din lume, iar starul lui Liverpool a demonstrat acest lucru încă o dată când a salvat un om al străzii care era batjocorit de niște tineri.

Omul străzii salvat de Mohamed Salah

Presa din Anglia a dezvăluit un gest uriaş făcut de starul „cormoranilor”: luna trecută, Salah a scăpat un om al străzii care era batjocorit de un grup de tineri.

Incidentul s-a petrecut în luna septembrie, când fotbalistul a oprit la o benzinărie şi a observat cum un om al străzii, David Craig pe numele său, era hărţuit de alte câteva persoane.

Salah le-a transmis agresorilor că într-o zi ar putea avea şi ei aceeaşi soartă, după care a ajutat victima cu nişte bani. Gestul a fost surprins pe camerele de supraveghere şi ulterior a ajuns în toată presa engleză.

Momentul în care Mo Salah l-a ajutat pe omul străzii. Sursă foto: thesun.co.uk
Momentul în care Mo Salah l-a ajutat pe omul străzii. Sursă foto: thesun.co.uk

Ce le-a spus Salah agresorilor

„Mo a fost la fel de minunat precum este pe teren pentru Liverpool. A auzit ce îmi spuneau acei tineri, s-a întors la ei şi le-a zis: ‘Aşa aţi putea ajunge şi voi în câţiva ani’.

Am realizat că nu am halucinaţii abia în momentul în care Mo mi-a dat 100 de lire. Ce legendă!”, a spus David Craig.

„Mo îi văzuse pe acei tineri care mă hărţuiau. Mă strigau în diferite feluri, mă întrebau de ce cerşesc şi îmi spuneau să-mi găsesc un loc de muncă.

Mo a intervenit, iar apoi s-a dus la bancomat. M-a dat pe spate, sunt un mare fan al lui. Mo este un adevărat erou în ochii mei şi vreau să-i mulţumesc!”, a mai spus acesta pentru The Sun.

Îți recomand articolul cu quiz-ul desore cât de bine îl cunoști pe Cristiano Ronaldo.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: