Intern

PCH aduce alte acuzații către FCSB după derby

Duelul dintre FCSB și Dinamo continuă, deși partida s-a terminat cu multe zile în urmă, cu victoria „roș-albaștrilor”, 3-2.

Totuși, suporterii lui Dinamo de la PCH găsesc noi motive prin care vor să demonstreze că Radu Petrescu a greșit flagrant în meci.

Acum, aceștia arată o imagine în care Andrei Vlad, portarul FCSB-ului, respinge mingea după linia porții, astfel încât, spun ei, Dinamo ar fi beneficiat de un gol valabil.

Alte acuzații aduse de PCH după derby-ul cu FCSB

„Închide ochii, domnu’ arbitru, Ajută oaia să tragă la titlu! (vorba cântecului pe care îl punem la comentarii) Nicio reluare, nicio analiză pentru golul ăsta atât de clar că se vede din turnul de parașutism de lângă Arenă.

Ca să fie clar că toată brigada de arbitri a jucat pentru fcsb în meciul ăsta. Ca pe vremea lui Ceașcă și Valentin. Măcar ăia aveau grijă să nu se televizeze meciurile. Le-au scos mingea din poartă și ne-au băgat-o nouă.

Vlad e arcuit cu brațele peste linia corpului, care este îndoit spre spate. Genunchii sunt și ei cu totul în poartă. În plus, acest stop cadru nu e cel mai clar. Se vede că mingea mai are o lungime pe care o parcurge până la contactul cu mâinile portarului.

VOUĂ CUM VI SE PARE?”, au scris cei de la PCH într-un comunicat.

Îți recomand articolul cu quiz-ul desore cât de bine îl cunoști pe Cristiano Ronaldo.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: