La Liga

Momentele deranjante făcute de Dembele la Barcelona de-a lungul anilor

Ousmane Dembele este privit ca un jucător problemă la Barcelona. Francezul evoluează pentru clubul catalan de trei sezoane în care a avut mai multe momente grave care i-au înfuriat la culme pe șefii clubului.

De la jocuri video la fast-food, francezul le-a făcut pe toate, dar cea mai recentă accidentare suferită de el pare a fi picătura care a umplut paharul pentru conducerea campioanei Spaniei care nu mai are răbdare cu fotbalistul în vârstă de 22 de ani.

Momenteld grave făcute de Dembele la Barcelona de-a lungul anilor. Sursă foto: goal.com. Sursă foto: goal.com
Ousmane Dembele. Sursă foto: goal.com

Momentele tensionate create de Dembele la Barcelona

Mijlocașul adus de Barcelona în 2017 pentru 105.000.000 de euro de la Borussia Dortmund este unul dintre jucătorii problemă de la clubul catalan.

În al doilea sezon al francezului pe „Camp Nou”, Ernesto Valverde l-a pedepsit pentru că a lipsit de la un antrenament acuzând dureri la stomac.

Ousmane Dembele. Sursă foto: goal.com
Ousmane Dembele. Sursă foto: goal.com

Atunci când a fost întrebat de ce nu l-a sunat pe medicul echipei pentru a-l anunța, fotbalistul a răspuns că nu a avut baterie la telefon.

Gerard Pique a declarat în urma incidentului că Dembele trebuie să fie mai profesionist: „Trebuie să-l facem să înțeleagă că fotbalul este un job de 24 de ore. Uneori nu este necesar doar să îți faci treaba, ci să și ajungi la la antrenamente”. 

Ulterior, în coșul de gunoi al casei francezului s-au găsit mai multe cutii goale cu mâncare de la fast-food, iar el refuză să mănânce preparatele gătite de bucătarul echipei.

De-a lungul timpului, mijlocașul a fost acuzat că își pierde nopțile cu prietenii organizând petreceri cu mâncare nesănătoasă și jocuri video. De altfel, se știe că Ousmane Dembele este un mare fan al seriilor de jocuri electronice FIFA.

Ousmane Dembele. Sursă foto: goal.com
Ousmane Dembele. Sursă foto: goal.com

Ernesto Valverde despre Ousmane Dembele: „Este comod și nu se implică”

Antrenorul catalanilor, Ernesto Valverde, a vorbit despre nemulțumirile lui la adresa lui Ousmane Dembele: „Toată lumea pierde mingea în timpul unui meci, important este ceea ce faci după ce ești deposedat.

Aș vrea să văd de la el mai multă implicare, mi se pare uneori că nu se străduiește prea mult pe teren, este comod”. 

Dembele este un împătimit al vieții de noapte. Francezul s-a pozat în mai multe cluburi de noapte alături de mai mulți colegi de la naționala Franței precum Paul Pogba sau Benjamin Mendy, dar și de personalități ca Floyd Mayweather sau Marcel Desailly, fosta legendă a Franței.

Ousmane Dembele. Sursă foto: goal.com
Ousmane Dembele. Sursă foto: goal.com

Nici la Borussia Dortmund nu a avut o relație bună cu conducerea, el refuzând să se antreneze și să joace pentru a forța transferul la Barcelona.

Îți recomand articolul despre cum ar arăta cea mai scumpă echipă a României.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: