Special

Momentul în care Thibaut Courtois i-a furat iubita lui Kevin De Bruyne

Portarul naționalei Belgiei și al lui Real Madrid, Thibaut Courtois i-a furat prietena coechipierului său din națională, Kevin De Bruyne. În 2014, De Bruyne a detaliat în autobiografia sa tot momentul nefericit.

process

Ce s-a întâmplat între Courtois și De Bruyne

Totul s-a petrecut în Madrid, în 2013, pe vremea când Courtois era portarul lui Atletico Madrid. Carolyn, fosta iubită a lui De Bruyne a confirmat toată întâmplarea:

„Eram în Madrid cu niște prietene. Ne-am întâlnit și cu Thibaut, care era un dulce și mi-a pregătit o cină. După care s-au întâmplat niște lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple”.

„Thibaut mi-a oferit într-o noapte ceea ce Kevin nu mi-a oferit în trei ani. Cu toate astea, Kevin m-a înșelat primul cu cea mai bună prietenă a mea, în noiembrie 2012. I-am dat o a doua șansă dar relația noastră nu a mai fost ca la început”, a mai spus Carolyn.

253f8cc433163b6a_800

Kevin a aflat de la Courtois toate cele întâmplate: „Mi-a recunoscut că nu l-a dus prea mult capul. Înainte eram prieteni buni, dar după acel incident avem doar o relație strict profesională.

Antrenorul naționalei m-a întrebat dacă aș vrea ca Thibaut să fie dat afară, dar i-am spus că nu, este totuși un portar bun și ne-a ajutat de multe ori”

  • 28 de ani a împlinit Kevin De Bruyne pe 28 ianuarie
  • 130.000.000 de euro este cota de piață a lui Kevin De Bruyne, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre motivul pentru care tatăl lui Heung-Min Son nu îl lasă pe acesta să aibă copii.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: