Special

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo nu are tatuaje

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului.

Starul portughez are tot ce și-ar putea dori și este un adevărat fashion idol pentru tinerii care visează să fie ca el. Totuși, Ronaldo nu are niciun tatuaj, deși îi vedem cam pe toți fotbaliștii importanți din prezent plini de tatuaje.

Motivul pentru care Cristiano Ronaldo nu vrea să-și facă tatuaje

Cristiano Ronaldo donează sânge de cel puțin două ori pe an: „O donație poate ajuta trei persoane în stare critică sau care au nevoie de un tratament pe o durată mai lungă de timp. Încurajez pe toată lumea să facă asta”.

Asociații precum Crucea Roșie îi sfătuiesc pe oameni să aștepte câteva luni bune după ce și-au făcut tatuaje până să doneze sânge, ceea ce pentru Cristiano Ronaldo iese din discuție.

CR7 vrea să-i ajute pe alții prin donarea sângelui, acesta e motivul pentru nu își face tatuaje.

A salvat un copil de la moarte

În 2012, fiul lui Carlos Martins, fost internațional portughez, suferea de o boală gravă, iar Cristiano Ronaldo l-a ajutat imediat să treacă peste problema de sănătate, prin donații de sânge și de măduvă de oase.

„Carlos Martins ne-a spus de problemele pe care le avea cu fiul său, iar noi, jucătorii, l-am ajutat să treacă peste greutatea din viața sa.

Donarea de măduvă osoasă e un lucru pe care multă lume îl consideră greu de făcut, dar nu e nimic mai mult decât o extragere de sânge, ceea ce poate duce la o fericire imensă a pacientului”, a spus Cristiano Ronaldo.

Îți recomand articolul despre reacția furibundă a directorului sportiv al lui Lazio la adresa lui David Silva.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: