Premier League

Motivul tragic pentru care Van Dijk își trece numele Virgil pe tricou

Virgil van Dijk este cel mai scump fundaș din lume și a primit premiul de cel mai bun fotbalist din Champions League, însă are o poveste tragică la baza căreia stă numele pe care și-l trece pe tricou. Olandezul are pe tricou prenumele lui dintr-un motiv absolut tragic.

image

Povestea tragică a lui Virgil van Dijk

La fel ca și Memphis Depay, Virgil van Dijk își trece prenumele pe spatele tricoului, pentru că la fel ca și starul lui Lyon, a fost abandonat în copilărie. Tatăl lui și-a abandonat familia și a lăsat-o pe mama lui să aibă grijă de 3 copii.

Liverpool v Norwich City - Premier League - Anfield

Virgil a refuzat să fie asociat cu numele tatălui său de familie din acel moment. Cel mai mare idol al fundașului de la Liverpool este mama sa, care a fost nevoită să aibă un job și să-și crească singură cei trei copii.

Toată drama prin care a trecut l-a făcut pe Virgil și mai puternic și a ajuns să fie un pretendent serios la câștigarea Balonului de Aur.

virgil-van-dijk-liverpool-1551333401-20717

Unchiul lui van Dijk a vorbit despre situația din copilăria nepotului său și a fost foarte categoric: „Nu ai cum să-ți refuzi tatăl fără ca el să-ți fi făcut ceva rău. Virgil a știut întotdeana ce este mai bine pentru el și a făcut alegerea corectă”.

  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Virgil van Dijk, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre relația dintre Griezmann și Messi.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

3 comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: