Premier League

Wijnaldum știe să marcheze și goluri superbe. VIDEO

Georginio Wijnaldum este recunoscut pentru rolul său de fotbalist muncitor atât la Liverpool cât și la naționala Olandei. Golurile înscrise de Wijnaldum sunt deobicei goluri simple, dar ajută echipa de fiecare dată.

georginio-wijnaldum-goal-netherlands-national-team-midfielder-wijnaldum

De exemplu, Wijnaldum a înscris golul victoriei pentru Liverpool în deplasarea de pe „Bramal Lame” cu Sheffield, după o gafă monumentală a lui Dean Henderson. Chiar dacă nu a fost un gol spectaculos, mijlocașul a adus victoria „cormoranilor”.

De altfel, el înscrie deobicei goluri care cântăresc mult, spre exemplu, „dubla” lui din semifinala cu Barcelona sau un gol marcat în duelul cu Germania.

hd-gini-wijnaldum-liverpool_1a7g478gr86to15y9dtg6ntng8

În meciul cu Belarus tot el a fost MVP-ul partidei, iar Olanda a învins cu 2-1 și este foarte aproape de a se califica la Campionatul European 2020. Ambele goluri au fost înscrise de mijlocașul lui Liverpool.

georginio-wijnaldum-netherlands-09062019_q3v367bg578a1ozlj0ess07iq

Primul gol a fost cu capul, clasic, în stilul propriu, însă al doilea gol a fost cu adevărat superb, iar Wijnaldum ne-a arătat că știe să marcheze și goluri fantastice și devine un fotbalist din ce în ce mai complet, nici nu este de mirare că el este unul dintre preferații lui Jurgen Klopp.

  • 28 de ani a împlinit Georginio Wijnaldum pe 11 noiembrie
  • 50.000.000 de euro este cota de piață a lui Georginio Wijnaldum, conform transfermarkt.com

Îți recomand articolul despre motivul tragic pentru care van Dijk poartă numele Virgil pe tricou.

Urmărește Primul 11 pe Facebook, Instagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: