Intern

Mourinho, dialog cu Mutu: „În România vei fi rege, dar te uită toți în 5 ani!”

Jose Mourinho a descris în cartea sa autobiografică „Evoluția unui translator!”, un discurs pe care i l-a ținut lui Adi Mutu, în perioada în care acesta a devenit antrenorul lui Chelsea.

Acesta i-a spus cum ar trebui să fie ca să devină o adevărată legendă, dar întâmplările și episoadele negative în care a fost protagonist Mutu nu l-au lăsat pe „birliant” să-și atingă niciodată capacitatea sa maximă.

Dialogul lui Mourinho cu Mutu

„Adi, ești deja bogat, ai câștigat o mulțime de bani, ai un contract mare. Așa că nu-ți fă griji în privința banilor sau prestigiului. Când te vei întoarce în România vei fi rege.

Dar după cinci ani de la retragerea din fotbal, nimeni nu-și va mai aminti de tine. Decât dacă realizezi lucruri mărețe. Doar așa faci istorie!”, a povestit Mourinho în cartea sa.

Mutu l-a atacat pe Mourinho, pe care l-a făcut prefăcut

„Mourinho a fost un mare antrenor, dar ca persoană este fals. Vrea tot timpul să facă numai cum vrea el și nu ține niciodată cont și de felul în care gândesc fotbaliștii lui. Nu puteam merge să stau de vorbă cu el.

Ca antrenor, el este terminat. Nu există nicio cale de întoarcere pentru el”, a spus Mutu pentru Mirror Football în 2015.

„Puteți vedea acum câți dintre jucătorii săi sunt nefericiți. Din ce cauză? El este motivul! El nu poate vorbi cu jucătorii. Primul lucru pe care-l face este acela de a merge la cel mai important jucător din lot pe care mai apoi încearcă să-l scoată din sărite.

Nu contează cine ești, că te numești John Terry sau Frank Lampard, este doar ceea ce face el pentru a se distra. Ăsta este felul lui de a fi, de a face lucrurile și nu se va schimba pentru nimeni”, a mai spus Mutu.

Îți recomand articolul despre echipa de fotbal a prostituatelor.

Urmărește Primul 11 pe FacebookInstagram și Youtube.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: