Cupa mondială 2018 Rusia

Nigeria-MANIA | Sold-out pentru tricourile nigerienilor în doar câteva ore

Poate că Nigeria nu are șanse la câștigarea Campionatului Mondial din Rusia, dar și-au câștigat o mulțime de fani noi prin vânzarea noului echipament.

Nu numai că aceste tricouri au creat o isterie generală în rândul fanilor fotbalului, dar s-au vândut atât de repede, în doar câteva minute, încât site-ul oficial Nike a anunțat sold-out pentru acestea.

Cum arată aceste tricouri ?

Tricourile au fost gândite de Nike ca o reinterpretare a celebrelor tricouri ale nigerienilor de la Cupa Mondială din 1994.

Arătând foarte retro, nu multă lume a avut încredere că aceasta este cea mai bună variantă de echipament oficial pentru nigerieni, însă s-au înșelat amarnic 😀

m_5ae07e5dd39ca2be38ff48c0

Noul echipament a avut parte de o prezentare inedită de către starurile Alex Iwobi și Wilfried Ndidi, care au făcut spectacol la ședința foto.

_101845690_ipiccy-collage

De ce toată această nebunie generală?

Nu am nici cea mai mică idee 😀 Am văzut câteva poze din Mare Britanie în care erau cozi foarte lungi pentru a putea pune mâna pe unul din aceste mult râvnite tricouri.

Îmi place design-ul lor, dar nu simt o dorință atât de mare încât să-mi cumpăr și eu unul.

nigeria

Totuși, acest tricou verde este unul dintre cele mai bine vândute tricouri de către Nike din toată istoria…și nu au nici măcar o lună de când au fost lansate pe piață.

Cât costă unul și câte s-au vândut până acum?

Prețul unui astfel de tricou se învârte în jurul sumei de 65 de lire.

Până acum s-au vândut aproximativ 3 milioane de tricouri, iar Nike a cerut să se dubleze volumul de muncă pentru crearea tricourilor verzi.

2763244

 

Concluzie

Ce va face Nigeria la Mondial? Nu știu, dar știu sigur că prin noile lor tricouri au creat o isterie pe tot mapamondul și au reușit să-și facă mii de fani în toate colțurile lumii.

Tu ți-ai cumpăra acest tricou ?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: